.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на tireheb
    къв е зорът, последно
    бивш 1 или както там го беше нарекла явно е некъв спрел
    в смисъл.. кофти пич, проай да игнорираш

с другия явно малко повече се имате
    в некви моменти връщате лентата (доколкот разбирам по взаимно съгласие, така да се изразя, не той да фане да ти обяснява за "навремето"). съответно се сещате некви раоти, които няма как да не влияят емоционално.
    във втория случай поне не виждам "мътене на мозъка"
    МАЙ

Мега фен Аватара на an7raks
    Изобщо не разбрах чии го дириш при сегашния си, като още ти е в главата предния?
    Щом още предизвиква някакви чувства у теб, независимо дали хубави или лоши, значи не си приключила с него...

Супер фен Аватара на djipsito
    Kapi90, не, не ме е търсил. Иначе и аз не съм мила и романтична, ама кучето най си го обичам (горкото) ;д

Колкото до последните два коментара, не знам кво сте чели, нямам чувства към бившия ми, приключила съм. Аз дори не бях влюбена в него, дори никога не съм мислила, че този човек е за мен. Всичко беше една химия и близост, дрога. Сега дилъра е друг. Не разбирам защо задължително трябва да не съм приключила, щом съм запазила някакво нормално отношение.

Идеята на темата ми не е дали се върна при бившия, тва няма да се случи. Kapi90, бутни едно рамо, че аз май не обяснявам добре ;д Това, което човърка любопитството ми е защо момчетата правите така ? ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Dogs before hoes
    Ами значи,щом не те е потърсил,значи са точно причините които ти обясних! Значи е пич!! ;d

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Може би на човека просто му се е случило нещо и е осъзнал, че не се е държал правилно и е искал да се извини, за да изчисти собствената си съвест? Или да разбере дали ти все още си мислиш за него, да си вдигне малко акциите
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си