- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сваляте ли си всички дрехи докато правите секс?
Пускам тази тема, защото не съм срещал някаква подобна в сайта.И въпросът е всички дрехи ли сваляте докато правите секс?Как предпочитате да остават някой дрехи в/у вас или да сте чисто голи или пък много зависи от ситуацията?Споделете мнение.Около мен чувам всестранни мнения едно момиче докато правило секс не си сваляло и гащите ами само ги дърпала настрани.Споделете какво мислите![]()
Различно е според ситуацията. В по-голям процент от случаите всичко се съблича, понякога обаче оставам я със сутиен, я с нощничка, потник. Абе зависи, не държа всеки път да съм съблечена изцяло, обаче държа на това да не съм всеки път с нещо.
Бля, тва с дърпането на гащите не го разбирам, смисъл, ако е на обществено място и бързате някак си... да, обаче в друг случай не виждам смисъла. Сигурно го намират за възбуждащо някои хора де, друго обяснение нямам..
Ако сме на легло или някъде другаде из апартамента, сме голи, ако сме сред природата, не сме напълно съблечени.
АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е ПО-ИНТЕРЕСНО В НАЧАЛОТО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С ДРЕХИ- ПО- ЗАГАДЪЧНО Е, СЪЗДАВА СЕ ВЪОБРАЖЕНИЕ, ЛЮБОПИТСТВО,ЖЕЛАНИЕ.
.
ИНАЧЕ БЕЗ ДРЕХИ - ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ ! -(грубо казано)
Последно редактирано от galen_plamen : 03-09-2015 на 14:29
така наречения bottomless (аре и аз да се направя на западняк :>) е доста възбуждащ и привлекателен.
Какво е това? Зависи от ситуацията аз предпочитам да свалям всичко , а тя да остане по жартиери няма да имам против![]()
Не си представям секс с дрехи, просто пречат. В началото и да е имало заигравка с чорапи например, в един момент ни писват и ги махаме. А това пък с гащите...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Убихте всичко детско в мен.
Орки такива!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Абсолютно голички. :3 Дори чорапи не мога да търпя. Вероятно има някаква връзка с това, че при мен, за да правя секс с някого, трябва буквално душата ми да е гола пред него и да усещам, че и от другата страна е същата работа. Освен тва ми е кеф да виждам всичко, да усещам...
Аз винаги нося зимно яке и шал в повечето пъти.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .