- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да направя хубав купон...
Здравейте,
На 21ви ставам на 15г. и искам да организирам купон, на който на всеки гост ще му е приятно. Не искам да е някакво детско парти с лиготии. Искам да седнем на маса и да си празнуваме като хората с храна и пиене, но имам 2 въпроса:
1. Какво да измисля, да кажа на родителите ми, за да ни оставят сами за вечерта?
2. Предложете ми някой кажи-речи хубав алкохол за най-много 20лв. бутилката, моля.![]()
За колко човека става дума?
Обясни на вашите, че искаш да направиш вечеря за приятелите си, че планираш да няма дивотии, силна музика и т.н., а обикновена вечеря.
Хубав алкохол за 20лв аз не знам такъв, или заложи на бира, или някакво вино, зависи какво целиш, просто малко алкохол за настроение или искаш да се напивате и да се държите, като идиоти.
Аз лично бих заложила на храната, разни салати, мезета, хапки, някаква вкусна вечеря , алкохола не ми е бил в приоритетите никога
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Напълно съм съгласна, само с разликата, че при мен алкохола преобладава.
Ако не искаш пиянски изпълнения - бира.
Но пък ако искаш някъв животински резултат - в кауфланд има едно уиски за 10 кинта най-много, в лидл има бърбън на горе-долу същата цена. Вземаш 2-3 сока за разредител и работата е опечена.
Такааамм...алкохола го измислих...обаче:
Казах на новата жена на баща ми и тя каза че няма проблем да си направя купона, но щели да са в апартамента, просто в тяхната спалня. Това ме притеснява, защото аз ще си купонясвам в хола, а те ще си стоят в тяхната стая изолирани. :X А те не могат да отидат никъде за през нощта заради малката ми сестра, която е на 8 месеца. А ще има и доста хора, които ще спят вкъщи, но за тях има място.
Съжалявам, hheh, ама е в Пловдив![]()
за по 20 кинта бутилката по-читаво от некво насрано джони не мо се сета
мое ЯМБОЛСКА ГРОЗДОВА
макар и с по-скоро сантиментална стойност за мен, реално като за купешка никак не е кофти
па и е под 10 пари
ма на 15 не ти препоръчвам алкохол по рождени дни, особено ако ше е у вас![]()
Ние като бяхме ученици, само марков алкохол сме пили, да знаете. А пък какъв ще е тоя купон с родители и най-вече бебе вкъщи, си нямам на идея.
Ако ставаше на 18 щях да ти осигуря апартаментче за една вечер, че и хладелник пълен с бира и то в центъра в центъра на Пловдив, ама...
https://www.youtube.com/watch?v=JtFfmDUDCco - да не забравиш песента..
Per-dead, гостите пият всичко. Целта ми е всички да си изкарат хубаво, без после да ги боли главата, но пък и да не кажат, че не съм им предложила.
RapExotic, няма да я забравя. То такова нещо забравя ли се?![]()
Празнувах си 15 (или 16, не помня) РД у нас. От личен опит ти казвам, идеята не е добра.![]()