.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Да ли постъпих грешно като не я заговорих..

Харесах едно момиче, нямах никакви общи приятели и изобщо нямаше как изобщо да я заговоря бях я виждал два-три пъти преди това... но не се беше отдала възможност да я заговоря..

Случайно я намерих в фб, чудих се да ли да и пиша.. все пак непознат.. както и да е написах и първоначално Едно "здравей" .. дори не го беше прочела(или поне така ми излизаше на мен)

Помислих си явно няма да си направи труда да отговаря на непознат и то на "здравей"
    и написах по-дълго съобщение...

Гледам, на сутринта беше го прочела, но отговор никакъв,ясно няма смисъл да се натрапвам... (Това стана преди около месец)
    Днес във фитнеса точно привършвах с тренировката(бях сам в залата) и тя влезна да тренира, продължих си тренировката, правих се на ударен с чук, като тайно от време на време поглеждах към нея, , но на огледалото я виждах на няколко пъти как ме гледа...

докато бях на колелото - на няколко пъти идваше точно до мен да се разтяга и да прави някакви упражнения с гирички ( а залата не е никак малка,)-викам си да пробвам пак да се правя на глупак и да и кажа нещо? но какво, като дори не каза едно "hi"..,

След има няма 10мин. дойде една нейна приятелка и едва отиде до нея и започнаха да се подхилкват нещо..
    Харесвам я и то доста, но как изобщо да и кажа нещо,,..

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    другия път във фитнеса(като я засечеш), недей се чуди

разликата м/у това да я 'заговориш' в някоя социална мрежа и това да я заговориш ирл е огромна

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    другия път във фитнеса(като я засечеш), недей се чуди

разликата м/у това да я 'заговориш' в някоя социална мрежа и това да я заговориш ирл е огромна

Схеми, схеми... Не може ли да си размените няколко думи като нормалните хора.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Щом се е приблжавала до теб,гледала те е и кикотенето- момичетата са те обсъждали. Другия път и казваш '' здрасти '', без да се чудиш.

ок да предположим,че я видя скоро, ...
    Здрасти,
    -Здравей.
    Аз съм този дето не му писа

и до тук ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Въобще не намесвай темата, че си й писал. Дръж се естествено, заговаряй я, гледай я в очите и не се прави на пич.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    и после ще я питаш за някое упражнение във фитнеса, или нещо подобно. Разбери какво харесва от facebook и говорете а него.

Град
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    и после ще я питаш за някое упражнение във фитнеса, или нещо подобно. Разбери какво харесва от facebook и говорете а него.
    Бих казал по-добре да я пита, днес за какво тренира, отколкото тя да му показва упражнения…

ако можех изобщо да намесвам тази тъпа социална мрежа, щеше да е уникално...

Може би трябва да я питам защо е толкова хубава,че си глътвам речника като я погледна...
    Благодаря за коментарите Ви.

Град
    Само това не я питай..............

хах.. да е естествено, казах го просто ей така

Мега фен Аватара на RapExotic
    Има разлика между това да те гледа и да те гледа. Ако ти отправя погледи в стил "Джорджано" може би чака точно да и кажеш заветното здрасти, ама ако те гледа като все едно "я, къв е тоя" по-добре недей. Трябва да усетиш ситуацията.

Аз ако знаех какъв точно поглед ми отправя... ;д

Град
    Бъди смел, приказвай с нея, не се срамувай, няма нищо срамно…

попринцип да за кво да ме е срам, но някак ми е тъпо ,че не ми отговори дори...

Супер фен Аватара на Jaune
    Сигурно не я кефи онлайн контакта и затова не ти е отговорила. Пробвай да я заговориш, нищо не губиш.

Red face

да може и така да е, ще пробвам да я заговоря, но за съжаление много рядко мога да я срещна ;( Надеждата умира последна, ще чакам

Супер фен Аватара на sladura89
    Мхм и аз наскоро така пътувах в метрото преди месец и нещо и две момичета нещо си говореха и после почнаха и двете да гледат към мен! Повече от ясно е, че са ме обсъждали, но в такива ситуации и аз не знам как да реагирам изключително сложно ми е ей така да заговоря непознати момичета да не говорим (че ако не съм се отпуснал даже и не ми идва тема за какво да говоря дето се вика едвам успяваш да кажеш 2 думи на кръст), още повече пък в метрото където се виждаме за има няма 2 минути! Но иначе в метрото съм имал доста интересни случаи!

Днес я видях във фитнеса отново, погледнах към нея , а тя така ме гледаше все едно вижда Сериен убиец безмълвна.. ок.. След това правеше коремни преси на едно килимче на земята, аз също тренирах днес за корем и последното упражнения трябваше да го направя точно където беше тя, отидох и казах " извинявай ще може ли да направя една серия " - не каза нищо, дори не кимна, просто стана и се изправи и отиде към друг уред....
    Последно редактирано от sp0rt666 : 03-16-2015 на 17:32

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Днес я видях във фитнеса отново, погледнах към нея , а тя така ме гледаше все едно вижда Сериен обиец безмълвна.. ок.. След това правеше коремни преси на едно килимче на земята, аз също тренирах днес за корем и последното упражнения трябваше да го направя точно където беше тя, отидох и казах " извинявай ще може ли да направя една серия " - не каза нищо, дори не кимна, просто стана и се изправи и отиде към друг уред....
    В такъв случай и аз не знам, но е доста вероятно да не изпитва нищо или пък да се е притеснила, но щом казваш, че те е гледала като сериен убиец това не прилича много на любов!

Може и да съм прекалил с определнието "гледала като сериен убиец" , но може би просто трябва да спра да се надявам... То и с моята срамежливост...

Нищо лично, но като гледам какви ги пишеш сигурно си се спекал докато я питаш, не трябва да ти пука да не показваш срама до такава голяма степен, отиваш и с голямо самочувствие и я питаш здравей, как е примерно, ако ти отговори и приперно ти каже, че е добре, но не пита при теб как е я питай примерно, дали ще може да се премести малко да не ти пречи и прави там примерно нещо ти ще прецениш какво е най-добре, но пък ако ти отговори и те пита ти как си, и кажи, че си добре, питай я примерно за какво тренира, от колко време тренира, всеки ден ли ходи на фитнес и такива работи, бе завържи разговор, жените са костеливо племе, ще те гледа и ше се гърчи от страст, любов и разни други му там чувства и ще чака да дойде момента в който ти ще я заговориш. И само няма да се притесняваш главата горе, и говори смело !! Успех !

Благодаря за отговора много изчерпателен

трябва да спра да се притеснявам за това което ще се случи ако изобщо не ми обърне внимание.. Знам ли такъв човек съм си и за каквото и да било винаги предварително гледам какво може да се случи.. и след това действам...

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Благодаря за отговора много изчерпателен

трябва да спра да се притеснявам за това което ще се случи ако изобщо не ми обърне внимание.. Знам ли такъв човек съм си и за каквото и да било винаги предварително гледам какво може да се случи.. и след това действам...
    Братле, наистина няма смисъл да се притесняваш да говориш с момичето. Като се замисля, че доскоро и аз се срамувах да говоря с момичето, което харесвам ( Не, че в момента говоря с нея, но просто обстоятелствата не го позволяват, както и да е ), а пък на времето ми се е случвало момиче да и предложа да сме заедно и тя да не се съгласи, което е много по-страшно, така, че давай напред и да не ти пука!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си