Харесах едно момиче, нямах никакви общи приятели и изобщо нямаше как изобщо да я заговоря бях я виждал два-три пъти преди това... но не се беше отдала възможност да я заговоря..
Случайно я намерих в фб, чудих се да ли да и пиша.. все пак непознат.. както и да е написах и първоначално Едно "здравей" .. дори не го беше прочела(или поне така ми излизаше на мен)
Помислих си явно няма да си направи труда да отговаря на непознат и то на "здравей"
и написах по-дълго съобщение...
Гледам, на сутринта беше го прочела, но отговор никакъв,ясно няма смисъл да се натрапвам... (Това стана преди около месец)
Днес във фитнеса точно привършвах с тренировката(бях сам в залата) и тя влезна да тренира, продължих си тренировката, правих се на ударен с чук, като тайно от време на време поглеждах към нея, , но на огледалото я виждах на няколко пъти как ме гледа...
докато бях на колелото - на няколко пъти идваше точно до мен да се разтяга и да прави някакви упражнения с гирички ( а залата не е никак малка,)-викам си да пробвам пак да се правя на глупак и да и кажа нещо? но какво, като дори не каза едно "hi"..,
След има няма 10мин. дойде една нейна приятелка и едва отиде до нея и започнаха да се подхилкват нещо..
Харесвам я и то доста, но как изобщо да и кажа нещо,,..