.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте!

На 16 съм,момче и харесвам едно момиче от съседния клас,но все още не се познаваме.Не е от срам или нещо,просто не знам как да започна "приятелството".Знам какво ще си кажете - "Как я харесваш,а не я познаваш"...Ами тя е много красива и знам,че е едно от редките момичета на това поколение,а не от ония "каузи пердути".Казвали са ми,че е много добра,а не нашарена със самочувствие "съвременна лейди".Наистина ми изглежда като най-прекрасния човек.Има хора,които ще кажат,че съм на 16 и любов няма.Това е въпрос на гледна точка-на 16 има любов,била тя към майка или някой друг,с който не сме обвързани кръвно,така да се изразя.Моля само за съвет как да започна.Благодаря!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зависи от обстановката в която се намирате, бъди изобретателен. Заговори я за нещо, няма да те изяде.
    Повечето питащи, как да заговорят момиче, всъщност изпитват страх, защото може да бъдат отхвърлени.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Имаш опцията да научиш какви интереси има момичето и да я хванеш на някоя тема, която ще й е приятна.
    Според мен , ако момичето наистина е готино по характер ще оцени ако отидеш директно и започнеш разговор. Било то с "Здравей , как си" или някоя подобна банална щуротия. Важното е да не си тотално спечен или твърде нагъл. Ако обича някакви игри тип билярд, боулинг можеш да отидеп и директно да й кажеш "Здравей, разбрах, че играеш еди какво си, би ли ми помогнала да задобрея или искаш ли да поиграем?" Нещо такова
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Благодаря за бързите отговори!Мисля,че гледаме един-два общи сериала и може би ще започна с реплика от типа "Ти не гледаш ли ... Аз съм ..." . А що се отнася до обстановка,в този етап е училищна,навярно сред малко компания от приятели-съученици.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ако сте с компания е още по-лесно, просто се включваш в разговора, който се води и това е
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на RapExotic
    Запознай се с най-добрата и приятелка. Така непременно ще и направиш впечетление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си