Много съм объркана имах сериозна връзка с човек ,който в момента ненавиждам . Обичах го безкрайно много ,а накрая разбрах че той отдавна ме е бил заменил с друга почувствах се разбита , празна и отчаяна . Плаках , правих се на силна и се усмихвах ,но вътрешно знаех че той ме промени преди се обичах , харесвах се и бях щастлива .. Помислих си ,че това е някаква прищявка отричах ,че съм се променила ,но го осъзнах . Към днешна дата не мога да позная в какво съм се превърнала пропуших ,не мога да се почувствам красива започнах диети и се разболях ,но продължавам не мога да спра искам да съм все по - слаба казвам си тя е по-красива по-слаба от мен и не мога да го преглътна започнах да се чувствам меланхолична всеки ден , имах няколко приятеля ,които ме обожаваха ,но аз някак си не мога да ги обикна сякаш вече не мога да обичам не се получава дори имах 2 връзки ,които бяха сериозни ,но някак си не става не ми е достатъчно . Не не го обичам вече , виждам го всеки ден ,но чувствам само презрение и антипатия към него не знам искам отново да пърхам из облаците , да обичам