- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичайте още повече!
наистина за твоя радост
тука като ни скачат на краката умишлено им чупим техните независимо дали са дизел бензин или брок леснар
Не че аз съм от хората които харесват всички и всичко но мисля, че вие прекалявате като се правите на каквито не сте
Всеки от вас вярва по един или друг начин
А за другото съм убеден, че ирл не сте и на половина толкова 'лоши' колкото сте във форума
Понякога даже си мисля, че повечето в този форум се държат лошо с другите за да избият някакъв комплекс
аз пък не съм забелязал некой да се държи лошо във форума
Всичко е крайно относително според мен.
Темата е позитивна, леко сладникава, но определено изпълнена със смисъл. Въпроса е, че не може всичко да е по начина по който е описано дори и да ни се иска. Има хора, които от добро просто не разбират. Винаги съм се стремяла да помагам и да се отнасям с нужното уважение към отсрещния, защото нито знам през какво е минал, за да стане човека, който е, нито нищо. Но... Да гледам как си избиват комплексите върху някой друг (или мен), карайки го да се чувства зле, сякаш не заслужава да е жив изобщо... Е, съжалявам, но няма да стане. Докато някой не се им се опълчи и не им покаже, че не може само с едностранно уважение и едностранна доброта, не става. Продължават да мачкат и да мачкат, и да мачкат...
А относно това, че Библията е противоречива - да! Тук обаче идва моментът, в който всеки има правото да (не) се ръководи по нея стига да не наранява другите. Който иска да следва „законите“, изписани в нея, нека. Който иска да следва своите собствени „закони“, нека. Simple as that.
Благодаря ви за мненията. Ще имате ли интерес, ако копирам още един библейски стих?
да слуша