.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на 102
    наистина за твоя радост
    тука като ни скачат на краката умишлено им чупим техните независимо дали са дизел бензин или брок леснар

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Не че аз съм от хората които харесват всички и всичко но мисля, че вие прекалявате като се правите на каквито не сте
    Всеки от вас вярва по един или друг начин

А за другото съм убеден, че ирл не сте и на половина толкова 'лоши' колкото сте във форума
    Понякога даже си мисля, че повечето в този форум се държат лошо с другите за да избият някакъв комплекс

Мега фен Аватара на 102
    аз пък не съм забелязал некой да се държи лошо във форума

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Всичко е крайно относително според мен.
    Темата е позитивна, леко сладникава, но определено изпълнена със смисъл. Въпроса е, че не може всичко да е по начина по който е описано дори и да ни се иска. Има хора, които от добро просто не разбират. Винаги съм се стремяла да помагам и да се отнасям с нужното уважение към отсрещния, защото нито знам през какво е минал, за да стане човека, който е, нито нищо. Но... Да гледам как си избиват комплексите върху някой друг (или мен), карайки го да се чувства зле, сякаш не заслужава да е жив изобщо... Е, съжалявам, но няма да стане. Докато някой не се им се опълчи и не им покаже, че не може само с едностранно уважение и едностранна доброта, не става. Продължават да мачкат и да мачкат, и да мачкат...
    А относно това, че Библията е противоречива - да! Тук обаче идва моментът, в който всеки има правото да (не) се ръководи по нея стига да не наранява другите. Който иска да следва „законите“, изписани в нея, нека. Който иска да следва своите собствени „закони“, нека. Simple as that.

Мега фен Аватара на 102
    нека !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    наистина за твоя радост
    тука като ни скачат на краката умишлено им чупим техните независимо дали са дизел бензин или брок леснар
    Знам, аз затова като карам към летището, минавам през циганския квартал, за да не ми счупи някой нещо......

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Благодаря ви за мненията. Ще имате ли интерес, ако копирам още един библейски стих?
    да слуша

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    мен пък ме учи първо да преценя дали не са ме настъпили случайно преди да бъда виндизел
    А, много ми хареса тва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си