.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Не Мога Да Си Харесам МОМИЧЕ

Здравейте.Такаа.. Към проблема..Значи проблема е такъв, че не мога да си харесам момиче... А вече не съм в невръстната възраст..Скоро правя 16... И от близо 2 години нямам приятелка..До сега не съм имал момиче което да съм харесал и да не съм я свалил..От просто натискане с рускинии по морето до що годе сериозни връзки за по около 4 месеца.. Но от близо 2 години(след последната уж сериозна връзка) не съм усещал онова чувство в стомаха от онази красавица която идва към теб и още от далеч се взираш и знаеш, че е само твоя и можеш да и се радваш с часове!Мисля, че искам прекалено много от момичетата..И аз естествено гледам да оправдавам собствените си очаквания от околните и за това гледам винаги да съм идеален.Във всяко момиче намирам нещо неправилно,а знам от личен опит, че като си харесам някоя съм сляп за нейните лоши качества..Но не се получава..Моля за някакви съвети.Само искам отново да я избера, а след това си знам работата.Мерси много и извинете ако съм ви отегчил малко или много..

Мега фен Аватара на tori
    Хехе, натискане с рускини по морето, вика. Добре, де, вървежния!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Идеален човек няма, всеки има косури. Когато се влюбиш в някоя, се влюбваш и с косурите й.
    Още си и малък за толкова сериозни връзки.

Ехее.. не чак толкова сериозни де.. просто да имам приятелче с което да си прекарвам времето и както ти викаш да се влюбя в кусурите й.. И евентуално като се развият нещата и секс.. Неее чак някакви връзки с години мерси се пак за отговорите продължавайте...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ми.........
    харесай си момче

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз пък не харесвам неграмотни.

Бяга ти главната буква като сме тръгнали да гледаме образованието.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    затапи ма. мислех, че ще си гледаме граматиката, не образованието ) :

Растеж, виждането ти за света около теб се променя. Ако преди си гледал момичето да има еди си каква коса и еди си какви гърди, сега може би нещата не стоят точно по този начин. Вече се замисляш за това, какво казват, как се държат.

Човек колкото повече израства и научава различни неща, толкова повече започва да се замисля за тях.

В крайна сметка едва ли ще се ожениш за следващото момиче, с което ще бъдеш, така че не издребнявай при разглеждането чертите на характера й.

Поздрави!

BeTheOne

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си