Здравейтем,днес ще ви разкажа за моя проблем.Имам проблем с нервите и когато ги изтърва незнам какво правя.Често се случва да ги изтървам дори върху най-близките ми и се е стигало до бой.Тъй като баща ми е малко по-дребен от мен и редовно си имаме проблеми със него , тъй като неговите правила са от неговото време и не се търпи! Когато той ме удари просто си изтървам нервите и незнам какво правя , преди ден се случи да го ударя и да го нарека мухльо и след това като се замислих какво съм направил осъзнавам че проблема е доста голям.Имах проблем със един съученик който беше седнал зад мен и ме дразнеше , изпуснах си нервите и обърнах чина върху него. Незнам какво да правя и как да кажа на наще като те ще ми се изсмеят много тежко.Просто на ден се нервя адски много и единственото нещо което ме успокоява е цигарата и музиката.И тъй като не съм много добър ученик , учителите обичат да ме обсъждат пред целия клас и да ме унижават и когато аз се изнервя започвам да им казвам че те са идиоти и т.н. и след като си сложа слушалките всичко се успокоява. Редовно ми се случва да си говоря сам , или да говоря на някой предмет.Чувствам се ужасно
Последно редактирано от waitandbleed : 03-11-2015 на 12:47