Здравейте!Искам довечера да зарадвам гаджето ми, но незнам дали сме готови за секс.
Смисъл аз съм на 18, а той на 21. Моля Ви недейте да критикувате! Искам само отговор на въпроса ми.
![]()
"но незнам дали сме готови за секс." - е ние ли да знаеме дали сте готови за секс просто седни и поговорете или му прави някви знаци че искаш секс
Направо го налягай, няма какво да се чудиш.
:Д Имах предвид дали ни е още рано...
Ами ти как се чувстваш, прави ли ти се секс или не? :д Не сте малки, според мен на вашата възраст сексът си е нормална и много важна част от вдна връзка.
Ами нз мисля, че още не сме готови за това...
Рано е, изчакай до 40.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От колко време сте заедно? С приятеля ти говорили ли сте по темата, той какво мисли? И двамата ли сте девствени?
С него сме от 2 години и рядко говорим по тази тема...
Ще е жалко, ако намира приятеля си за 'сульо и пульо'. Не е и неморално, не са деца, а и не я пращаме да се чука с някой непознат.. Различно е от това да прави любов с човека, когото обича.
Остави физическата част на нещата, аз бих се почувствала обидена, ако половинката не иска да спи с мен толкова време. (Всъщност щях да съм си тръгнала много одавна, но това е друг въпрос.)
Цели 2 години, леле :о
Не ви е пълноценна връзката, според мен по-скоро сте близки приятели, които се целуват.
Говорете, срам ли ви е, къде е проблема?
Рано е, не ги слушай тези по-горе. Ненормално е да се чувстваш притисната да "го направиш" заради сульо и пульо. Има индивиди, които налагат някакъв неморален модел на поведение на мнозинството. Не бъди част от стадото!
Kids these days...
Последно редактирано от dreamwalker : 03-11-2015 на 14:30
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Именно, няма да го прави заради сульо и пульо, а заради себе си и приятеля и.
Заради себе си на първо място, но да, и заради него. Съгласна съм на 100%, че който се колебае, не трябва да прави секс, но едва ли човек на 21 стои толкова време на сухо и по никакъв начин не му липсва секс. Хора всякакви, ако са се намерили такива нежелателни и това не им пречи-добре, но ако случая не е такъв, по-добре да не го мъчи. Дали ще прави секс с него, или ще го остави вече си е нейна работа, просто връзки, в които на партньорите им липсва нещо, са безсмислени според мен.
аз съм на мнение че който се чуди дали да прави секс е по-добре да не прави