- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с баща ми
Здравейте!Искам да ви споделя моя проблем и да ми дадете съвети какво да правя.
Историята е следната : Аз съм момче от София.От 6 годишен тренирам танци.Имах огромно желание,но миналата година си намерих приятелка,с която в момента сме адски много близки.От миналото лято,жееланието за танци постепенно ннамаляше.Към декември спрях да ходя поради здравословен проблем.проблем.В момента проблема се премахна и баща ми отново иска да ходя,аа аз не.Той се нервира от най-малкото нещо и почва да третрепере.Явно има проблем нянякакъв.Той се познава с господина ми от млади и казва,че той разчита на мен.Каза,че скоро почнвам пак и аз му казах,че няма.Той се обърта и каза,чче докато свърша училище ще ходя.Аз казах,че няма шанс.Изгледа ме и почна да трепери.Каза,чче ще хване една саксия и ще ме удари с нея.Щеши и дивана да скъса.Не е първото пререкания относно тотова.Не искам да стъпвам там.Дайте съвет какво да правя?Ако нищо не измисля ще бягам.Дайте съвет как да ме разбере.
Ако не ни пързаляш, поговори с него сериозно, без да го дразниш. Кажи му, че искаш да се занимаваш с нещо друго. Това е твое желание, той трябва да се съобрази с него. Ако го влечат танците, никога не е късно да започне. Не трябва да правиш това, което друг иска.
Истина е всичко,което съм написал.Точно това се опитвам да му кажа,че съм свободен човек и някой неща за свободното си време мога да избирам.Казах му,че се боря за стипендия в училище,отделно уча чужд език,но нищо не помага...
Друг вариант е да кажеш,че ходиш , но да не го правиш.Разбира се, ако има начин да разбере - недей!
А защо не го питаш защо? Защо иска да ходиш? Други роднини наоколо?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Явно баща ти просто си е мислел, че като ходиш на танци и се занимаваш професионално с това ще имаш осигурено бъдеще. Може би се притеснява, че сега изведнъж нямаш конкретна посока и затова се получава така...а и щом си бил влюбен е нормално желанието ти за таците да е намаляло, искал си да бъдеш повече време с нея....
Иска да те подготви за "Денсинг Старс".
n00bs
Майка Пешо, сестра Иван и леля/сестра на баща му/ Георги.
И малко спам, но да видите, какво е истинска майка
http://vbox7.com/play:ecb33b86b3
Последно редактирано от papugai : 03-21-2015 на 14:37
Истина е всичко,което съм написал.Точно това се опитвам да му кажа,че съм свободен човек и някой неща за свободното си време мога да избирам.Казах му,че се боря за стипендия в училище,отделно уча чужд език,но нищо не помага...
[QUOTE=abeha;11269105]Истина е всичко,което съм написал.Точно това се опитвам да му кажа,че съм свободен човек и някой неща за свободното си време мога да избирам.Казах му,че се боря за стипендия в училище,отделно уча чужд език,но нищо не помага...