Здравейте! На 18 съм и имам следните странни симптоми от може би година-две. (обикалял съм из цяла България по лекари)

След като се нахраня, чувствам замаяност, която се усилва пред деня до степен, в която изпитвам нещо като панически стрес, повръщам и всичко се укротява. Три- четири дни се чувствам добре, след което съвсем внезапно получавам рязка краткотрайна силна замаяност, която в същия момент намалява, но остава "включена" (така го чувствам) в следващите 3-4 дни, докато не се получи повръщане, а някой път и повръщането не помага. Правени са ми много изследвания: ядреномагнитен резонанс на главата - всичко е ок, гастроскопия - открити са калцирала язва на дванайсетопръсника, малка язва на третата част от хранопровода, прегъната жлъчка и много раздразнен стомах. + Това има още един странен симптом, след прием на храна или течности започва едно оригване, но не такова, когато си се наял, а все едно целия съм пълен с въздух и го оригвам, при самото оригване също се получава замаяност. :X Доста от докторите, които са ме изслушвали, казват че няма връзка или причина да получавам тази замаяност и повръщане. На 18 години съм, 1,80 висок и вече 65 кг, а бях 80 но с тези постоянни проблеми.... Моля Ви за някаква помощ или насочване към КАКЪВ ВИД СПЕЦИАЛИСТ да се обърна? Благодаря за вниманието.