- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният мъж
100% вече говори за носферату!
иначе в тоя ред на мисли, аз съм виждал моя женски двойник
n00bs
Защо жените търсят идеалният мъж, а не просто такъв с който да си пасват добре в секса?![]()
kude e magi
Браво, открихте топлата вода, отношенията благоприятните такива, разбира се че сходството и то най-вече в слабостите на хората към дадени черти нааааай-общо казано, е предпоставка за ш' са взимаме ли или какво ще се правим. От там насетне нагаждането на различията.
Хмм, сигурна съм, че съм чела за изследване (нАучно), че хората в дълги и хармонични връзки често си приличат визуално;
Странно, но факт - сякаш дори това хармонизира отношенията.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
всъщност изследването е че след време започват да си приличат визуално
/или тва каза всъщност
Супермного хора казват, че нашите си приличат визуално и че съм мязала на майка ми о.О
И двете са мн далеч от истината (що се касае външен вид). E, нашите не са сууууперразлични, нали, ама са много далеч от сходно изглеждащи. Ама след 20+ години явно така им изглежда на хората.
Един умен (интелигентен може би?) и богат за мен, ако може!
Онзи ден се разправях пък, че издирвам милионера с няколко докторантури и ако може да е бъдещия престолонаследник на някоя държава, щото аз кралица ли ще ставам или не?
Не виждам защо верен и красив са с 3 точки, честно казано.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
защото не може да е и двете![]()
що се отнася до външността, мойте наблюдения са точно обратните, хората някак си приличат.. примерно един мъж с ъгловато лице, рядко е с някоя бузеста.. има някви много тънки прилики и сходности..
телосложения ако щеш.. някак си..да
мога да преценя дали 1 момче ще хареса друго момиче само като им гледам физиономиите и често се оказвам права. само по тоя фактор.. то е ясно че влизат и други неща в играта като поведение, характер, а у
тва са поне моите наблюдения
еми не'а се метна от моста за всеки случай
life's too complicated to be certain about anything anywayz
Странно, аз пък въобще не съм забелязвала такива работи като да си приличат разни двойки. Смисъл виждала съм примерно единия значително по-флъфи от другия, едното същество по-ниско, с коренно различни очи като цветове, форми лица, вежди, цветове кожа... Виждала съм и двойки дето да - направо са си като брат и сестра - еднакви очи, коси, форми по/на лицето, изражения ако щеш. Примерно нашите и двамата си мязат по очите (и цвят, и форма), но в косите нямат общо, кво да говорим за телосложение и такива. Не откривам връзката.
Повечето ми приятели от Франция излизат с половинки от друга раса, така че и аз не мога да се съглася.
А след 10 години и повече съвсеместен живот хората обикновено всячески започват да си приличат. Нашите си се дразнят един на друг за простотиите, а не се усещат, че и двамата правят все едно и също нещо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може би приликата да идва от това, че в дългогодишните връзки един от партн'орите несъзнателно попива изражения и физически действия от другия, които придават тази донякъде наречена визуална прилика.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.