- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният мъж
тва с външния вид е глупост. аз съм с по-дарк излъчване, а те са светли. и кат цяло не съм забелязала такава тенденция. родителите ми също са различни, но пък те са разделени.. ;д. прихващането на начина на изразяване и държанието донякъде, го има. обикновено мен ме копират ;д
За седмица тук сте стигнали до прозрението, че най-добри връзки имат тези, които си приличат визуално.
Прави сте, най-добрите семейства се получават, когато мъжа и жената са брат и сестра, например тия със синята кръв, то при тях е напълно нормално да изчукаш майка си и да си баща на брат си.
Умен и красив, защото ако е умен притежава и другите качества или възможности да ги развие, а височината спада към приетото за красота
А също красив за някого означава привлекателен на животинско ниво, което значи истинска диващина! <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ наистина е вярно това, с визуалното приличане, но не буквално. Простото обяснение >> харесваме това, което прилича на нас, още от онуй време, защото не е било враждебно.
Затрудних се. За красотата е строго индивидуално, колкото си хубав на външен вид, толкова може и да си грозен вътрешно. Но си признавам, че се заглеждам по красиви мъже.![]()
Верен и с хубаво тяло ще избера, макар останалите комбинации също да ми допадат. Не можеше ли поне 6 точки???![]()
идеалният мъж е автора на темата
Идеалният мъж е с ум остър като бръснач като мен,висок и едър със зелени очи.
да?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами да не се беше карала с мене. Тя луда. Много психически нестабилна. В Италия се изпокарахме на почивката ни и лудата ми дръпна волана на магистралата. Много мога да ви разправям по темата ама не ми се рови миналото
Да не говорим че ме кара да ѝ давам 400 лв че нямаше да си плати колежа и после се ската и не искаше да ми връща парите
Големо цигане пловдивско-ветренско