- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният мъж
това ако го покажа на момичетата,които познавам минимум 50% от тях ще изберат богат и хубаво тяло.....
Според мен нещата са така:
богат --------- красив и хубаво тяло
Останалите са тиретата. Възможно е някой да е и трите, но да...
А ако избереш забавен, висок и примерно умен, ти остава една точка... Това не ощетява ли?
И бтв не виждам на половината писали тук защо им е умен приятел, така няма ли да се чувствате твърде глупави?
А ако той е с хубаво тяло, няма ли да се питате какво прави с трамвай като вас... примерно?
А ако той е забавен (според мен има различни видове на забавност, като едните обикновено не се схващат от "умствено неравностойни"), а вие не схващате хумора му, това значи ли, че той не е забавен? Примерно...
n00bs
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като някой с IQ малко над средното и доста над това във форума. ( масата във форума все още са на ниво маймуна, а за вярващите - парче ребро) По тия два реда мога да направя заключение, че темата е безсмислена. Защото човек не е просто лайно от последното ядене. Той е лайно, съставено от предходните хранения също. Освен ако не е бил осъден на смърт, тогава вероятно всичко е било от последното ядене, тъй като аз не бих ял нищо преди "гала вечерята".
n00bs