.
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Threaded View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Всички тирета са доста субективни. Освен може би "богат".
    и богат си е, даже може да покрие всичките тирета
    може да е богат душевно (което покрива умен, забавен, романтичен и верен и красив, ако се сметне като красива душа), може да има богата физика (тва пък покрива красив външно, а към красив, хубавото тяло и висок, ако под висок се има предвид строен), а добър в леглото не знам, дали влиза към душата и физиката, може би съвкупност от двете или отделно към богати способности, които лесно можеш да имаш и да придобиеш като имаш другите две богатства
    а паричното богатство също може да бъде различно, ако е глупак, парите сиг ще се ползват по глупав начин и обратното, ако е стойностен - по стойностен, т.е. може да има хубаво и льольовско богатство, което пак зависи от душевното
    а пък красив също може да покрие всичките, както богат

пандабеар, избягвам да ги чета, ама съм ги чела, когато не съм ги знаела кви са и понякога ми се набиват на очи, анализирам ги защото така ми е кеф, ко ти само приятните ти хора ли разглеждаш..
    дждхдйсх, нарцисизма го нямам у себе си, нито изкривен по др начин, нито неизкривен, като малка само съм имала характерна черта от него, а именно егоизмът, както и съм имала близки отношения с такъв човек, та затова са ми отвратителни тея черти и просто не са мой тип и дам, не е 100%-во, че притежаваш по някакъв начин дразнещото те нещо
    а иначе за теб и другите като теб не искам да съм приятно момиче и да общувам хубаво с вас, напрегнах обстановката, щото държах да си изразя неприятните виждания за вас
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-12-2015 на 19:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си