.
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^умен и верен, останалото ще е лесна работа.
    Умен .. или е, или не е. Умен пак е субективно, защото първо е съвкупност от видове интелигентност, второ - хората се харесват взаимно, когато са на сходно интелектуално ниво - т.е. ти ако си "проста" и си намериш някой "сложен", той може и да те игнорне ( очевидно, защото това може да му е приоритет, и да не му е симпатично да си общувате ) .
    Ако не търси това качество у теб, може и да те вземе, ама не гарантирам за качеството на връзката.

Верен - има хора с епизодична изневяра, с еднократна - има хора на които им влияе, на които не- за съжаление, my personal point of view e, че изневярата ( когато при един човек наистина постоянно се случва ) с в следствие на недоизчистени психически/емоционални недъзи - например се чувства се по-уверен, когато успява да впечатли и вкара някоя кака в леглото .. ( често даже не изневеряват тези хора, ами просто са патологични флиртаджии ) ... м не.
    Предпочитам по-сериозен мъж.

Ако не е физически привлекателен за мен ( за всеки човек се отнася ) , то изобщо няма да става дума за нещо, това е ясно.
    Т.е. отписваме красив и висок. Макар, че и аз все се размотавам със 180+.

Добър в леглото - това се научава, била съм с девствени мъже + и с някои, с които не се е получавало веднага, но има ли химия, всичко се нарежда. Та, това е нещо, което се отработва с времето ( да си добър и да се задоволявате взаимно както трябва )

богат - ако е умен, ще намери начин да изкарва толкова пари, колкото да му трябват, в моя случай - да изкарва поне колкото мен, за да няма разлика в стандарта ни на живот и да не се чувства той кофти за нещо.

хубаво тяло - субективно е, за някоие хубаво тяло естествено мъжко тяло без корем, за други - такова, дето се получава с тренировки 2-3 пъти седмично, за трети - фитнес фен. Ама каквото и да е , стига да ти е физически привлекателен, и ти да си яка/да ходиш на фитнес, кой знае, може да го амбицираш и него.

романтичен - ако е умен, ще знае, че трябва да е от време на време. Та, това е излишно да се споменава, един умен мъж ( емоционално и интелектуално умен ) знае как да зарадва жена си.

забавен - ако е умен, ще знае как да е забавен.

Пък по-назад някой говореше, какво можем да предложим - освен, че съм изчела някакво бълк количество литература последната година ( голяма част на хартиен носител ) , и съм се привела в сравнително по-симпатичен външен вид от преди, и работя за още по-симпатичен, развивам се в кухнята :Д , пък професионалното развитие ми стана ясно, че по-скоро може да попречи, от колкото да помага в някои случаи.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-16-2015 на 09:45
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми