Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Ти пък гледаш прекалено задълбочено :Д Дефиницията на 'добро телосложение' със сигурност не е висок, който умее да се набира и да кляка с Х кг на брой.

Наскоро ми казаха, че хората се привличат също когато са сходно красиви/attractive.
Аз не съм и казала, че е това дефиницията.

Ха, а ако това е вярно, аз ще съм мн красива :д
Не, ебавам се, приятелят ми не е красавец в традиционния смисъл на думата (правилни, симетрични черти, бла-бла); обаче като влезе в помещение, цялата стая се озарява, такова присъствие/енергия има, няма как да не остане незабелязан (без да се държи клоунски или винаги да е центърът на вниманието), спира ми дъхът, а го гледам по цял ден.
*гледа влюбено*

"Когато те лежат в друга равнина от тази на външността, нерядко дадени сигнали биват подсъзнателно подтискани и привличането се изпарява."
Ей сега като го каза... точно така е! Имах едно гадже, което беше мн симпатично, сладко момче, обаче изобщо не действаше така и никакъв го нямаше в изпращането на сигнали. Или пък ги е потискал.
Точно с него имах и най-голяма визуална прилика, даже ни бяха питали дали сме брат и сестра. Ем, от доста отдавна е бивш :д Със сегашния ми приятел нямаме една обща черта, що се отнася до визия.