- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуален нагон!
Да аз също обичам да гледам нещо или да чета книги даже съм се затрупал с най-различни книги които се очаква да прочета, но проблема е, че не мога да си го избия от главата и постоянно се разконцентрирвам, а когато не си се концентрирал как да четеш книги? Та за това си търся както се казва приятелка за секс или без обвързване, ама да видим дали ще намеря?!![]()
![]()
Не до скоро имах, и за това за момента не желая нищо сериозно дето се вика искам малко свобода и почивка от сериозни връзки бих си хванал, ако открия примерно сродната си душа и двамата да имаме много силни чувства и страст и да правим много добър секс да сме съвместими в това отношение, но за съжаление не е толкова лесна задача да намериш сродната си душа та за това в момента искам секс без ангажименти! И естествено приятелят за секс все пак е къде, къде по-добре от колкото секс за една вечер, защото постоянно да търсиш различна не е толкова лесно и не е за всеки освен това като не се познавате може някой от двамата да се притесни и да се получи кофти ситуация, а когато двама души са си приятели за секс естествено първия път може и да не се познават, а може и да са се познавали но малко, но след това вече ще се познават добре и ще им е комфортно ще си имат доверие дето се вика ще знаят какво харесва другия и как да го докарат до максимално удоволствие и т.н. естествено секса ще е много страстен и добър, но без разбира се да имат чувства или някакви очаквания към другия и без да го ревнуват разбира се, освен това са спокойни, че като им се прииска секс има на кого да разчитат!!!
Освен това защо реши, че трудно се намират момичета навити на такава връзка! Има много момичета, които им е писнало от връзки и разочерования и търсят само секс и удоволствие без ангажименти, има и такива дето са доста самотни и си мечтаят за такъв приятел особено пък някои като минат 30-те сексуалната им активност се засилва все пак нали момичетата изпитват повече удоволствие от момчетата за това е нормално и те да си търсят такъв приятел! Въпроса е, че тактиката ми явно куца. Някъде допускам грешка, но не виждам къде, защото не съм жена и не мисля като жена за да я видя!![]()