.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Да аз също обичам да гледам нещо или да чета книги даже съм се затрупал с най-различни книги които се очаква да прочета, но проблема е, че не мога да си го избия от главата и постоянно се разконцентрирвам, а когато не си се концентрирал как да четеш книги? Та за това си търся както се казва приятелка за секс или без обвързване, ама да видим дали ще намеря?!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Да аз също обичам да гледам нещо или да чета книги даже съм се затрупал с най-различни книги които се очаква да прочета, но проблема е, че не мога да си го избия от главата и постоянно се разконцентрирвам, а когато не си се концентрирал как да четеш книги? Та за това си търся както се казва приятелка за секс или без обвързване, ама да видим дали ще намеря?!
    И аз съм горе долу като теб,но такива момичета трудно се намират,така че по-добре си потърси гадже.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    И аз съм горе долу като теб,но такива момичета трудно се намират,така че по-добре си потърси гадже.
    Не до скоро имах, и за това за момента не желая нищо сериозно дето се вика искам малко свобода и почивка от сериозни връзки бих си хванал, ако открия примерно сродната си душа и двамата да имаме много силни чувства и страст и да правим много добър секс да сме съвместими в това отношение, но за съжаление не е толкова лесна задача да намериш сродната си душа та за това в момента искам секс без ангажименти! И естествено приятелят за секс все пак е къде, къде по-добре от колкото секс за една вечер, защото постоянно да търсиш различна не е толкова лесно и не е за всеки освен това като не се познавате може някой от двамата да се притесни и да се получи кофти ситуация, а когато двама души са си приятели за секс естествено първия път може и да не се познават, а може и да са се познавали но малко, но след това вече ще се познават добре и ще им е комфортно ще си имат доверие дето се вика ще знаят какво харесва другия и как да го докарат до максимално удоволствие и т.н. естествено секса ще е много страстен и добър, но без разбира се да имат чувства или някакви очаквания към другия и без да го ревнуват разбира се, освен това са спокойни, че като им се прииска секс има на кого да разчитат!!!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    приятели за секс
    Много филми си гледал, пич

Освен това защо реши, че трудно се намират момичета навити на такава връзка! Има много момичета, които им е писнало от връзки и разочерования и търсят само секс и удоволствие без ангажименти, има и такива дето са доста самотни и си мечтаят за такъв приятел особено пък някои като минат 30-те сексуалната им активност се засилва все пак нали момичетата изпитват повече удоволствие от момчетата за това е нормално и те да си търсят такъв приятел! Въпроса е, че тактиката ми явно куца. Някъде допускам грешка, но не виждам къде, защото не съм жена и не мисля като жена за да я видя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си