.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Супер фен Аватара на tochko

Question Проблемът с килограмите

Здравейте, искам да чуя мненията ви относно една дилема за тренировките ми в следващите 2 месеца. Ето и как стоят нещата:
    Тренирам за максимална сила 3-4 пъти седмично и борби/техника 1,2 или 3 пъти. Качвам килограми, и сега съм 73 кг, прекарах последните два месеца без протеин за възстановяване. Сега съм събрал пари е и е въпрос на време да си взема протеин Whey а после смятам да комбинирам с креатин монохидрат. Тук идва времето за ктегориите в джудото и "оправянето" на килограми. Имам състезание след един месец, в който не искам да спирам да раста. Смятам да си пия протеина през това време. Хипотетично, ако преди състезанието съм 74-75 кг , трябва да сваля 2кг с дехидратация. Основно се питам, това ще ми попречи ли на връщането на масата в последствие, или да спра да качвам за един месец. Би било добре да добавя, че напълно изключвам монохидрата преди състезанието, защото не искам да загубя резултатът от него (защото все пак вкарва вода в тялото) и имам мазнинка по корема и седалището. Знам, че мускулите ще се отпуснат и ще съм парцал, но трябват жертви. Що се отнася до тренировките, близо седмица преди състезанието се залага на интензивна работа с кимона, повече издържливост пък сила почти не. Целта е да се изпотим като животни и да вкараме минимално вода и храна после. Принципно тялото ми хем трудно качва, хем трудно сваля - по средата съм.Смятате ли че ще си върна после килограмите и мускулите или не? Благодаря за вниманието
    Последно редактирано от tochko : 03-11-2015 на 17:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си