- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс оргия - ЗА или Против?
ЗА
Против
Бих пробвал/а
Не бих пробвал/а
Че то не е само едно, хората си се надушват и си се организират помежду си, познати, познати на познати, и т.н., съвсем спонтанно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен swing двойки, не един път са ми предлагали "забавления", нито са ми познати нито нищо..
Нито пък съм в тайното общество, аз съм извратен, но това не ми е по вкуса..
Аз съм за. Правила сам нешто подобно но нямаше двоики.
^
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако някой има такова разкрепостено желание може да се формира глупа от млади и симпатични хора като нас всички ... Можеби затова се пусна и тук темата - за да няма 40+ и богати чичаци,които бяха споменати в коментарите. Мисля че живеем достатъчно разкрепостено в днешна България за да се твърди,че не сме готови за такова нещо...Да,има хора,които са против,не биха пробвали,не го разбират това нещо ама то винаги ще ги има ..Въпроса е колко млади хора биха го направили тук,без някакви облаги,прякори и т.н а просто заради емоцията и изживяването.
Аз бих пробвала при някои условия.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
и аз бих пробвал ако участниците са салата ракия картофи пържола и може би някакво момиче
аз лично бих опитал ,разбира се около 3 двойки само 3 момичета и три момчета,даже моята приятелка се опитвам да я навия за нещо подобно почти успях ,бих се възбудил страшно да гледам как някой друг я ....клати,но си има и рискове болести разни!!!!!!!!!!!!! трябва добре да е организирано и да се направят няколко вида изследвания медицински !!!!!!!!!!