- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно ми трябва сайт с номера на кредитни карти!!!
ако някой може да ми каже да пише.. опитвам се да излъжа скайп с плащанията но нямам номерца..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
няма и да намериш![]()
С програмата Voip Stunt можеш да говориш безплатно с всякакви стационарни телефони по света.Само за мобилни трябва да се плати![]()
10лева за виза с 180$ и 15 лева за мастеркард с 425$Първоначално написано от [CSKA
имам и още карти ама тея са за продан
ако искаш мога и проксита да ти продам
плаща се чрез е-голд
![]()
а ти сигурен ли си какво продаваш или ?!..Първоначално написано от DevilMayСry
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
сигурен съм как мислиш си купих нов комп![]()
ако не вярваш че имам кредитни карти ей питай TheNightRider![]()
в скайп или irc влизаш ли ? и ако влизаш как са пишеш ?Първоначално написано от DevilMayСry
ти кажи как се пишеш аз ще те намеряПървоначално написано от [CSKA
![]()
irc : rowzzZ`
jamieccargile@yahoo.com ще ти намеря![]()