- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет
Чуствам се объркана.Запознах се с едно момче и излизахме заедно няколко пъти .Имам връзка от разтояние с него той е на 25.Знаете че е трудно.За да го изпитам с една помоща на една приятелка която той не познава.Разпитвах ме го дали е обвързан и т.н.Отначало не призна после да.Но каза ,че не било сериозно и ,че ми искал повечето за секс.А на мен ми казва обратното и ,че не искал друга и такива подобни...Какво да правя как да постъпя?Взема ли ме или не на сериозно.След някой ден иска да дойди пак в моя град.
Може и да те взима на сериозно, но все още не иска да се затваря за всички възможности, защото нещата с вас не са напълно сигурни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Махай го. Само че ти лицемерничи е достатъчно. Ако има товари от миналото или просто не е сигурен, че може да вирее във връзка от разстояние, би могъл да показва някаква дистанция (без да е груб, разбира се), вместо да ти обяснява как искал само теб... Жалко, че е на цели 25 xD.
Последно редактирано от paradosou : 03-13-2015 на 17:05
Вероятно не те взима на сериозно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А как да я вземе на сериозно, като най-вероятно я е виждал само веднъж на живо? Ти какво очакваш - да ти каже направо "искам те само за секс" ли? То се подразбира.
Не се занимавай. Толкова ли няма момчета покрай теб, толкова ли си отчаяна за връзка, че се набиваш в такива филми с разтояния и лицемерие ?
Първоначално написано от antifashionshit
Какво е чувството да си просто една поставка за фалоси?
n00bs
Какво не си разбрала? Момчето ясно е заявило с каква цел се занимава с теб.
И ще идва в твоя град, познай за какво?!?!
И след няколко дни,ще има тема под наслов - Той ме използва ...
Аз не мисля,че има какво да правиш.Ако искаш да си му играчка за секс доброволно-никой не може да ти помогне.Предполагам знаеш,че както си е говорил с твоята приятелка ,така си "говори" и с други мадами и ти не можеш да упражниш контрол над това.Зарязвай и бягай,такъв не ти трябва.