.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    oburkanata_898
    Guest

Unhappy Дайте ми съвет

Чуствам се объркана.Запознах се с едно момче и излизахме заедно няколко пъти .Имам връзка от разтояние с него той е на 25.Знаете че е трудно.За да го изпитам с една помоща на една приятелка която той не познава.Разпитвах ме го дали е обвързан и т.н.Отначало не призна после да.Но каза ,че не било сериозно и ,че ми искал повечето за секс.А на мен ми казва обратното и ,че не искал друга и такива подобни...Какво да правя как да постъпя?Взема ли ме или не на сериозно.След някой ден иска да дойди пак в моя град.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Може и да те взима на сериозно, но все още не иска да се затваря за всички възможности, защото нещата с вас не са напълно сигурни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от oburkanata_898 Виж мнението
    Чуствам се объркана.Запознах се с едно момче и излизахме заедно няколко пъти .Имам връзка от разтояние с него той е на 25.Знаете че е трудно.За да го изпитам с една помоща на една приятелка която той не познава.Разпитвах ме го дали е обвързан и т.н.Отначало не призна после да.Но каза ,че не било сериозно и ,че ми искал повечето за секс.А на мен ми казва обратното и ,че не искал друга и такива подобни...Какво да правя как да постъпя?Взема ли ме или не на сериозно.След някой ден иска да дойди пак в моя град.
    Махай го. Само че ти лицемерничи е достатъчно. Ако има товари от миналото или просто не е сигурен, че може да вирее във връзка от разстояние, би могъл да показва някаква дистанция (без да е груб, разбира се), вместо да ти обяснява как искал само теб... Жалко, че е на цели 25 xD.
    Последно редактирано от paradosou : 03-13-2015 на 17:05

Вероятно не те взима на сериозно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Вероятно не те взима на сериозно.
    Точно и ясно

Мега фен Аватара на RapExotic
    А как да я вземе на сериозно, като най-вероятно я е виждал само веднъж на живо? Ти какво очакваш - да ти каже направо "искам те само за секс" ли? То се подразбира.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не се занимавай. Толкова ли няма момчета покрай теб, толкова ли си отчаяна за връзка, че се набиваш в такива филми с разтояния и лицемерие ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Какво е чувството да си просто една поставка за фалоси?
    n00bs

Какво не си разбрала? Момчето ясно е заявило с каква цел се занимава с теб.
    И ще идва в твоя град, познай за какво?!?!
    И след няколко дни,ще има тема под наслов - Той ме използва ...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз не мисля,че има какво да правиш.Ако искаш да си му играчка за секс доброволно-никой не може да ти помогне.Предполагам знаеш,че както си е говорил с твоята приятелка ,така си "говори" и с други мадами и ти не можеш да упражниш контрол над това.Зарязвай и бягай,такъв не ти трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си