- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие от анален
Ще ме хате-вате или храните направо си бийте камшика. Беше ми интересно и пробвах да се самозадоволя анално като използвах кренвирш нещо което не е голямо но не е и малко. Не ме е боляло.. Не ми беше яко просто, но не ми е било гадно... Смисъл средно... Удоволствие обаче нямаше. Та въпроса ми е има ли значение за удоволствието разликата дали е пенис или примерно някакъв предмет било то вибратор или нещо от сорта.
На колко години си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Кренвирш в аналния сфинктер звучи прекалено невъзможно. Поне да беше написал/а краставица или нещо друго, което е достатъчно твърдо, че да влезе там...
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМА РАЗЛИКА
НИКОЙ ПРЕДМЕТ НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ ИСТИНСКИТЕ ,,НЕЩА,,
.
ПРЕДМЕТИТЕ НЯМАТ ЧОВЕШКАТА ТОПЛИНА И НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА МАЛКИ, ГОЛЕМИ, ТЪНКИ, ИЛИ КРИВИ
Като ще пробваш нещо, пробвай оригинала, не ментето.![]()
Няма начин как да стане с белен кренвирш.Все едно да опитваш с белен банан.По-добре избери някой среден на дължина шпеков салам или необелен банан за да е кухнята пълна![]()
Намери точното място да получиш отговор на въпроса. Сега ще получиш професионални съвети от потребителки, които с удоволствие ще споделят богатия си анален опит тук, въпреки, че са по-малки от теб.
Няма как да изпиташ удоволствието с кренвирш. Пробвай с пишка! Ако нямаш под ръка ми се обади мога да ти подсигуря!!!
Спрете насилието над храната!
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вече съм чувала подобна история с кренвирш, затова не ме учудва. И както другите казват, пробвай с нещо истинско. Може да ти хареса повече.
Усещането да правиш свирка на кренвирш и да го чакаш да свърши, БЕЗЦЕННО !