- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен на 22
Айде сега, не всичко е корвълък. Една истинска жена по-скоро търси уравновесен мъж, човек който проявява развитие и мисли. А не пари, когато той е на 20-25 години. Какво може да си постигнал на тази възраст? Да работиш за някаква средна заплата? А дали това означава, че задължително и 10 години по-късно няма да си на същата заплата?
Не са малко случаите, когато богата жена се влюбва в беден мъж и заживяват заедно.
Мъжът при търсенето на партньорка последно се води от желанието си за секс и външния вид. Най-често в описания случай същите хора се захващат с пълни кухи п€тки, които нито знаят да гледат деца, нито себе си, а живеят само заради парите.
Вярно е , че курвълъкът и простотията са големи, но не слагайте всички под общ знаменател.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-15-2015 на 08:53
То в сайтовете никой не е на 100% реален и откровен. Важното е на живо какво правят. Да - някой наистина си мислят, че искат да имат такава неангажираща връзка, понеже така е модерно, но след време или се влюбват в човека до себе си и започват да ревнуват от това, че не е напълно техен или започват да съжаляват, че са имали нещо общо с него. Тоест пак търсят тези качества у него за да знаят как да продължат отношенията си. Всяка жена подсъзнателно иска да има сериозна връзка със стабилен (вкл. финансово) човек до себе си. Това отново важи основно за момичетата, тъй като момчетата са по-склонни да правят секс без да изпитват чувства, но има и изключения.
А колкото до въпроса с първата крачка - това не навсякъде е така. Този модел е по-скоро източно ориенталски - където се смята, че мъжът трябва да има основна роля в отношенията, а жената да е покорна и да бъде приемана за трофей, без да прави нищо. (Интересно е, че същите тези жени претендират за равенство между половете. Или по-точно равни права, но не и равни задължения.) В някой държави като Чехия, Русия, Скандинавите и т.н. не е така. Там хареса ли те някое момиче се запознава с теб и ти казва директно, че те харесва. Но там и стандарта на живот е друг и парите не са им основен фактор, тъй като всеки има достъп до работа и образование и може да се издържа сам. Докато тук, в България е борба за оцеляване. В който са парите, той е силният. За това има и такива прецакани момчета, които са жертва на капитала.
Ами именно тази увереност в България се постига с пари. Понеже ако не можеш да си позволиш да заведеш момичето на заведение, а вместо това я поканиш на по бира в градинката.. Ако нямаш кола да я возиш, а се налага да мръзнете и да чакате с часове по спирките за автобуси и влакове.. Ако не можеш да и подсигуриш поне някакви почивки, подаръци, забавления, дом.. То ти се еманципираш от другите момчета, които могат да си го позволят и губиш самочувствие. А това се усеща от жените и разбира се не се харесва много. И за това момичетата отиват при уверените а.к.а богатите. Не казвам, че ВСИЧКИ жени търсят САМО пари, но смятам, че финансовото положение си е значим фактор в създаването на дълготрайни връзки. Пък и никой не се интересува, че като си на 20 нямаш пари, но имаш стремеж и идеи за развитие - повечето гледат на готово - имаш или нямаш. Независимо дали тези пари си си ги изкарал ти или мама и тате ти ги дават на готово.
Последно редактирано от RapExotic : 03-15-2015 на 09:37
Отново ни връщаш към масовия курвълък, койо мен не ме касае. Дори като се замислиш, през капитализма по-добре лъсват черните подлоги. Капитализмът повлия най-вече на съзнанието на хората от простолюдието.
На 20 годишна възраст едно момче с какви момичета дружи? Най-вече с такива на неговата възраст, или по-младички. Най-сполучливи връзки са тези, в които момичето е по-младо с няколко години, но всичко е според зависи. Та тези още неосъзнати тинейджърки, знаеш ли от какво се интересуват? Да се правят на години, да излизат с батковци. Но това не са интелигентните момичета. Малко по-напредналите вече разбира се, че гледат и финансовото състояние, то също е фактор на развитие, но не неизменен.
Моите родители са растнали през комунизма и са по-старомодни. Тоест, жената разчита на мъжда да се грижи и да е глава на семейството. Но при различните хора е различно. Някои момичета предпочитат те да са ''мъжа в семейството''. В други си разпределят правата и задълженията по равно. Та, див или не капитализъм, има индивиди, които мислят с главата си и слушат сърцето си пфф. Останалото са мърши, които в повечето случаи завършват малтретирани от съпругите си или живеещи със затворени очи, мижаво (незвисимо дали с пари или без) скъпернически живот, като змиорки.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-15-2015 на 13:07
Така си е аз никога не слагам нещо под общ знаменател именно и за това продължавам да търся приятелка за секс и не се отказвам, а ти за това нищо не каза! Колкото до първото съгласен съм, че има златотърсачки, ама има и такива, които не са обаче пък ми е чудно защо всички в сайтовете за запознанства масово лъжат какво търсят!![]()
аз писах за дългите връзки.. пък за секса не знам. В повечето случаи все единия се влюбва. така че май секса с непозната за 1 нощ е по-добър вариант.. ми в университета и училище дори, по купони и разни такива се намират, но трябва да си отворен, да си тарикат. Колкото повече контакти водиш, толкова повече ти се повишава възможността да зарибиш някоя.
Да проблема е, че в училище бяхме само момчета, в университета имаше само 2-3 момичета от цялата група, а пък по купони и тем подобни не ходя от доста време, другият проблем е, че не съм тарикат, а съм си по-скромен и по-директен, а в училище и университета даже бях доста притеснителен и свит. То можем ли да си представим какъв щеше да е светът, ако всеки човек беше тарикат. Знам само, че ако момичетата разсъждаваха като момчетата то щеше да се прави секс по всяко време и на всяко място!!!![]()
така е прав си. Аз също имам същия проблем, сега съм в университета и нямаме много момичета. Малкот пък не ги понасям особено ,защото са под нивото ми. Не, не се държа високомерно, но ми става супер мъчно като им чуя темите и приказките на някои колеги около какво се въртят, така че не дружа с тези групички, за съжаление вече стоящи на главен фон във всичките ни учебни заведения. Защото едно е да си тарикат, друго е от устата ти да излизат само простотии също.
За това вече не ми пука особено. Не казвам, че не се намират качествени хора, а само, че не всички обичат и могат да са много социални, все из тълпата.
Аз имах 2 колежки, които май май само се правеха на много надути и на голямата работа, а пък колегите и те се оказаха повечето доста несериозни ходих веднъж да ги видя до университета, а те се скатаха и се направиха на много заети и от тогава не съм ги търсили не потдържам връзка с никой от тях!![]()
Е, и? Мислиш ли че на някой му пука? Нищо лично, но в тая тема тебе не те коментират като гледам. Айде със здраве и успех с първия път. (Ако си тук за помощ с проблема, търсиш на грешното място. - съветче)