Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
Да проблема е, че в училище бяхме само момчета, в университета имаше само 2-3 момичета от цялата група, а пък по купони и тем подобни не ходя от доста време, другият проблем е, че не съм тарикат, а съм си по-скромен и по-директен, а в училище и университета даже бях доста притеснителен и свит. То можем ли да си представим какъв щеше да е светът, ако всеки човек беше тарикат. Знам само, че ако момичетата разсъждаваха като момчетата то щеше да се прави секс по всяко време и на всяко място!!!
така е прав си. Аз също имам същия проблем, сега съм в университета и нямаме много момичета. Малкот пък не ги понасям особено ,защото са под нивото ми. Не, не се държа високомерно, но ми става супер мъчно като им чуя темите и приказките на някои колеги около какво се въртят, така че не дружа с тези групички, за съжаление вече стоящи на главен фон във всичките ни учебни заведения. Защото едно е да си тарикат, друго е от устата ти да излизат само простотии също.
За това вече не ми пука особено. Не казвам, че не се намират качествени хора, а само, че не всички обичат и могат да са много социални, все из тълпата.