.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Question Помоооощ! Как да постъпя?

Здравейте, аз съм момиче почти на 16г. От тази година имаме ново момче в класа. В началото на годината, когато се срещнахме, аз скоро бях останала разочарована от друго момче. Проблема е, че, тъй като явно съм се оглеждала за такива, улових сигналите, че не съм му безразлична. И той ми харесваше, но тогава нямаше нищо повече. Малко по малко започнахме да се сближаваме. В един момент той също заподозря, че го харесвам и ме попита, дали е вярно. Аз не можах да го излъжа и си признах. Проблема беше, че в това време той си имаше гадже. Каза ми, че иска за сега да си останем приятели, а в бъдеще да стане нещо повече. Не съм сигурна дали искаше да ме отреже или просто ме помоли да го изчакам. Два месеца по-късно той скъса с приятелката си. Тогава станахме мн близки, прекарвахме цялото си време заедно. Прегръщаме се постоянно. В понеделник като се разделяхме даже ме целуна по челото. Проблема е , че в момента отново си има приятелка. На 25 февруари ми писа за сега да останем фр, но след месец ще сме нещо повече. Това за малко ме обнадежди, но във фб продължиха да пъкват снимки с приятелката му, с коментар колко мн я обича. На мен лично много ми се иска да бъдем заедно, но не искам да ставам причина да скъса с приятелката си, особено ако е щастлив с нея. От друга страна от една обща приятелка чух, че са си говорили за тва дали да не зареже гаджето си и, че се колебае. Моля ви дайте ми съвет, как да постъпя! Не е никак лесно да понеса всичко това, защото той не се държи така с другите си приятелки. Много тежко понасям факта, че ме прегръща, води се приятелска прегръдка, но и от негова страна усещам, че не е съвсем така. Та големия въпрос е да продължа ли да чакам, да се надявам и да търся контакти с него (каквито в никакъв случай не липсват) Или да си поговорим и да го помоля да се отдръпне и аз да направя същото, защото не знам още колко ще издържа да не мога да бъда с него, но и да не сме съвсем приятели. Благодаря предварително на всички отговорили и моля без подигравки! Предварително съжалявам, ако вече има такава тема, но не я намерих. Знам, че стана малко дългичко и ще се радвам, ако успеете да го прочетете цялото!

пп: Забравих да напиша, че ако се получи това ще е първото ми гадже и нямам никакъв опит, както и че до сега не съм изпитвала толкова силни чувства към никого.
    Последно редактирано от miglenamarkova : 03-13-2015 на 22:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си