.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Какво изпитват мъжете, когато са влюбени?

Има ли пеперуди в стомаха, гледате ли си телефона през 5 минути? Въобще правите ли нещата, които ние правим?

Мега фен Аватара на skatew
    Не мисля, че сме много по-различни в това отношение, само дето не се филмираме толкова
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Не мисля, че сме много по-различни в това отношение, само дето не се филмираме толкова
    Нормално. Ако не бяхте толкова сдържани нямаше да пусна такава тема..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Истинските мъжкари не си показват емоциите, но знаят как да докажат на жената, която обичат, че това наистина е така, и да я накарат се чувства желана.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    доколкото си спомням беше все едно си на стероиди
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    главоболие

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Това с пеперудите в стомаха, никога не съм го разбирал. Начален стадии на диария ли е?
    n00bs

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Това с пеперудите в стомаха, никога не съм го разбирал. Начален стадии на диария ли е?
    Не, тва е чувството преди онези едноминутните пръдни вечер...

anonymous708973
    Guest
    По-скоро като болката преди цикъл, ама по-леко... в пъти.
    Ама предполагам, че и така няма да ме разбереш

anonymous708973
    Guest

Мега фен Аватара на SurfSky
    Кофтито е когато си влюбен, а отсрещната страна не получаваш същото внимание :S

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    За последно ми дойде цикъла преди месец (порязах си пръста). Не усетих нищо в стомаха.
    n00bs

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Има ли пеперуди в стомаха, гледате ли си телефона през 5 минути? Въобще правите ли нещата, които ние правим?
    Няма пеперуди в стомаха, но има пеперуди малко по-надолу от стомаха .. нормално е, все пак сме мъже Също така ставаме по разконцентрирани в работата и започваме да си представяме разни неща. Ставаме и по-разговорливи и развеселени. Дори понякога се държим малко детински. Но най-важното е, че ни дава стимул за развитие.

Мега фен Аватара на tori
    О, колко сладка тема. :3 Ще чета с интерес.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако ти кажа колко време съм се опитвала да го оприлича на нещо..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Няма пеперуди в стомаха, но има пеперуди малко по-надолу от стомаха .. нормално е, все пак сме мъже Също така ставаме по разконцентрирани в работата и започваме да си представяме разни неща. Ставаме и по-разговорливи и развеселени. Дори понякога се държим малко детински. Но най-важното е, че ни дава стимул за развитие.
    Ооооо..

пеперудките при момичетата не ги знам, ама мен стомаха често ми се свиваше от притеснение или от тъга. до толкова бях се обвзел по едно време че ходих ухилен.. като цяло от чувсва на диария и повръщане, до лудо сърцебиене и рапльокване на земята щото ставаш по-лек от хелии

Когато я виждаш,просто усещаш как цялото ти тяло се сковава,все едно не можеш да дишаш,усещаш как ти се свива стомаха,направо всички органи ,да пеперудките не са в стомаха,а малко по-надолу,но когато си влюбен е толкова красиво,всичко ти се вижда по-добро,ти ставаш по-добър.Искаш да е до теб,гледаш си телефона,дали е свършила лекции и ти е писала,колко прекрасно звучи всяка 1 дума която изрича,докато ти обяснява как е минал денят й.Не можеш да заспиш без да е до теб или последното нещо,което да си чул да бъде нейният глас.Да бъдеш толкова,щастлив и влюбен в момичето,което обичаш и те обича,да не искаш да я пускаш от прегръдките си,да я притискаш силно към себе си,очите ти да се пълнят със сълзи,само защото не можеш да разбереш как си заслужил всичко това,да имаш този прекрасен човек до теб и да те обича.

Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    Когато я виждаш,просто усещаш как цялото ти тяло се сковава,все едно не можеш да дишаш,усещаш как ти се свива стомаха,направо всички органи ,да пеперудките не са в стомаха,а малко по-надолу,но когато си влюбен е толкова красиво,всичко ти се вижда по-добро,ти ставаш по-добър.Искаш да е до теб,гледаш си телефона,дали е свършила лекции и ти е писала,колко прекрасно звучи всяка 1 дума която изрича,докато ти обяснява как е минал денят й.Не можеш да заспиш без да е до теб или последното нещо,което да си чул да бъде нейният глас.Да бъдеш толкова,щастлив и влюбен в момичето,което обичаш и те обича,да не искаш да я пускаш от прегръдките си,да я притискаш силно към себе си,очите ти да се пълнят със сълзи,само защото не можеш да разбереш как си заслужил всичко това,да имаш този прекрасен човек до теб и да те обича.
    +1

а сърцебиене само аз ли съм получвал ве :Д

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Нерви.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Усмихваш се като тъпак само като се сетиш за нея. Като я видиш, се чувстваш едновременно слаб, заради омекналите крака, сърцебиенето, сухотата в устата, и силен, заради очите който те гледат, заради усмивката която е за теб. Понякога се държиш супер сериозно, защото чувството когато я прегърнеш...сякаш си най-силния човек, защото имаш всичко, а понякога супер лигаво, защото...нейната усмивка е най-прекрасното нещо...А когато е в прегръдките ти...усещаш нейния пулс...пффф...чувстваш се велик. А през целия ден си мечтаеш да я видиш, да я прегърнеш и да слушаш как ти говори..
    И да, в този момент се чувстваш как всичко е възможно, как можеш всичко. Няма непостижими цели пред теб..
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Всякакви болки в стомаха, сърцебиене, забиване, където ги изредихте, са глупости като цяло. Ако сте неопитни в общуването или е наистина първа, ама първа среща, може. Иначе хората лесно се приспособяват. От наблюденията ми върху мен самият и приятели, ето ви максимално опростен списък с примери:

1) Себеусъвършенстване, без значение в какъв план.
    ~Четеш повече, за да я впечатлиш с интересни факти, узнаеш повече в нейните области, в които си слаб и несигурен, или просто не искаш да се изложиш в училище/университета.
    ~Тренираш по-усърдно, за да не си личат повечето мазни храни напоследък.
    ~Стараеш да си по-спокоен и разбиращ. Акцентира се на поведението.
    ~etc.
    2) Изострят се сетивата и си тип Шерлок Холмс. Не ви говоря да и се бъркате в личното пространство, а това, че се обръща повече внимание на детайлите. Примерно при какви реакции/отговори си играе с косата, какво я разсмива, защо обича определени неща, споменаването на определени хора/случки какъв емоционален заряд носят и до безкрай... Запомняш всякакви глупости като това защо предпочита чехлите и да стоят перпендикулярно на стената... Тук всеки човек си е откачен сам за себе си. Затова наблюдаваш и анализираш, както и те теб.

3) Ставаш жертвоготовен. Това е нож с две остриета. Колкото плюсове, толкова и негативи може да навлече. Трябва бърза и точна преценка дали да се действа или не си в позиция да се месиш. Говоря за ежедневни ситуации, рядко ще имате възможността да и направите жизненоважна услуга в 02:00 след полунощ, както масово си представяте.

4) Зарязваш си приятелите. Повечето хора го правят, което е меко казано тъпо и безразсъдно. Има си граница, която не бива да се прекрачва.

5) Губите разсъдък. Вместо да следвате амбициите, плановете и мечтите си, заменятe своето настояще и бъдеще с това, което на нея би и харесало. Ежедневието ви не зависи от това, което сте постигнали или опропастили, а дали тя ви се е усмихнала или ви е срязала по фейсбук. При изградени и трайни взаимоотношения може да се мисли за общо бъдеще/съобразяване с другия, но това от първия ден да вървиш по гайдата на някого не е опция.

Това са общите положения, иначе извращения, колкото искаш.
    Последно редактирано от JagAlskarDig : 05-25-2014 на 16:21
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на xoxi
    Правят, правят. Всичко правят.
    Понякога като слушам приятеля ми и като го гледам как се държи с мен, какво прави и т.н., си давам сметка, че той е в пъти по-романтичен от мен и усеща нещата някак много по-силно, даже реагира и по-емоционално от мен, нищо, че външно нищо не личи, а пък и той нищо не показва.

Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig Виж мнението
    Всякакви болки в стомаха, сърцебиене, забиване, където ги изредихте, са глупости като цяло. Ако сте неопитни в общуването или е наистина първа, ама първа среща, може. Иначе хората лесно се приспособяват. От наблюденията ми върху мен самият и приятели, ето ви максимално опростен списък с примери:

1) Себеусъвършенстване, без значение в какъв план.
    ~Четеш повече, за да я впечатлиш с интересни факти, узнаеш повече в нейните области, в които си слаб и несигурен, или просто не искаш да се изложиш в училище/университета.
    ~Тренираш по-усърдно, за да не си личат повечето мазни храни напоследък.
    ~Стараеш да си по-спокоен и разбиращ. Акцентира се на поведението.
    ~etc.
    2) Изострят се сетивата и си тип Шерлок Холмс. Не ви говоря да и се бъркате в личното пространство, а това, че се обръща повече внимание на детайлите. Примерно при какви реакции/отговори си играе с косата, какво я разсмива, защо обича определени неща, споменаването на определени хора/случки какъв емоционален заряд носят и до безкрай... Запомняш всякакви глупости като това защо предпочита чехлите и да стоят перпендикулярно на стената... Тук всеки човек си е откачен сам за себе си. Затова наблюдаваш и анализираш, както и те теб.

3) Ставаш жертвоготовен. Това е нож с две остриета. Колкото плюсове, толкова и негативи може да навлече. Трябва бърза и точна преценка дали да се действа или не си в позиция да се месиш. Говоря за ежедневни ситуации, рядко ще имате възможността да и направите жизненоважна услуга в 02:00 след полунощ, както масово си представяте.

4) Зарязваш си приятелите. Повечето хора го правят, което е меко казано тъпо и безразсъдно. Има си граница, която не бива да се прекрачва.

5) Губите разсъдък. Вместо да следвате амбициите, плановете и мечтите си, заменятe своето настояще и бъдеще с това, което на нея би и харесало. Ежедневието ви не зависи от това, което сте постигнали или опропастили, а дали тя ви се е усмихнала или ви е срязала по фейсбук. При изградени и трайни взаимоотношения може да се мисли за общо бъдеще/съобразяване с другия, но това от първия ден да вървиш по гайдата на някого не е опция.

Това са общите положения, иначе извращения, колкото искаш.
    Всичко съм съгласен с теб освен с първото, което не е осъществимо, следствие на другите 4.
    Първо си толкова разсеян, че в някои фази или етапи на любовта, дори на искаш да учиш и четеш, постоянно мислите ти се отклоняват. За това се казва, че е гадно да се влюбваш в изпитни години за теб.
    Второ, както сам каза, заебаваш разсъдака си, собствените ти планове заминават на вятъра, започваш да мислиш повече за нейните. В старанието си да се харесаш - ставаш смешен, поради факта, че не винаги срещуположния човек знае какво изпитваш. Той не може да влезе в главата ти.
    И първите неща, които изброи не са глупости. Това зависи и от човека, и от времето, с което си с него.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    а сърцебиене само аз ли съм получвал ве :Д
    Правил ли си си кардиограма скоро?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си