- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
Когато спреш да мислиш какво говориш тогава ще почнат да ти обръщат внимание
Смисъл че не трябва да се замисляш дали това което казваш е глупаво или готино
смисъл това е за реалността :д за реалния живот
Сладур, ако наистина си на 26, пази си го този факт за себе си, не е голяма гордост да говориш по този начин на тези години![]()
Не съм чела всички коментари, може би ще се повторя, но няма как да пропусна да коментирам това.
Колко обичам като почнете с това, че всички момичета са еднакви. О, моля ти се. Сигурен ли си, че не летиш из облаците и не се набираш на някой друг свят? Стегни се малко, на 20 си. Защо проблема трябва да е в другите? Може проблема да е в теб. Може да не знаеш как да комуникираш с момичетата или да хлътваш все по "такива" момичета. Ако чакаш някоя да дойде и да те забие си в грешка. Като за начало промени малко начина си на мислене и после другото. Но не минавай с оправданието, че всичките търсят пари и коли, разкарай общия знаменател.![]()
Не всички момичета сме еднакви. това е като да кажеш че има само един вид цветя. звучи абсурдно, нали?!
да започнем с нещата които харесват...
някои момичета харесват розово, други синьо, трети бяло.... или черно
някои харесват чалга, други поп, R&B......... а някои като мен- metal и hard rock
с различен характер..... ку*ки, ку*ви, патки, златотърсачки, емо........
и сега аз имам въпрос към теб:
Какъв тип момиче търсиш? Къде си търсил и какво точно си търсил?
П.С. ще чакам отговор![]()
Много се дразня на момчета и момичета, който казват "всички момчета/момичета са еднакви".Защо първо не погледнете себеси?Защо не опитате да видите какъв е точно проблема, който кара хората да ги отблъсквате?Винаги гледате другите, това, другите онова.. а никой не смее да погледне себеси.Всеки смята, че е безгрешен и няма как проблема да е в него самия.Аз лично съм имала връзки, който голяма част от тях момчетата с който съм била, се оказваха големи идиоти.Търсеха само как да спят с мен и да ме оставят.Тогава аз потърсих грешката първо в себеси.Когато я намерих и я поправих нещата се промениха коренно.Държанието ми, както и тяхното се промени.А и конкретно по темата "красиви" мочите на кое казваш?На наконтените кифли с 200 тона грим и самочувствие до небето?Щом казваш, че си нормално момче, то търси нормално момиче, а не кифла.Не знаеш, къде да търсиш, защото това което виждаш масова ви кара да вярвате, че жените са еднакви.Ако се огледаш малко и си отвориш очите, ще разбереш, че има много дори и мили момичета, който с радост биха ти дали шанс.Но до колкото виждам ти самия не си наясно какво искаш.
Защо какво против възрастта или мисленето ми имаш, аз съм си такъв и ако другите не ме приемат е техен проблем, а не мой!
П.П. Аз разсъждавам по свой собствен начин, не мога да мисля като тълпата! И кой казва, че трябва да съм горделив? Аз съм на принципа, че съзнанието определя битието и едва ли бих се променил заради другите!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-28-2015 на 12:29
Това е твоя теория разсъждението не може да се сравнява с броя на годините и възрастта все едно да мериш ябълките не в килограми, ами в километри!
Има примерно 20 човека на една възраст, но един е по-умен, друг по-мъдър, трети по-тъп как ще свържеш разсъждението и мисълта с годините?
Последно редактирано от sladura89 : 03-28-2015 на 15:58