Първоначално написано от sladura89 А то така няма ли да казвам само някакви глупости и безмислици? Ако си идиот, много вероятно...
Първоначално написано от an7raks Ако си идиот, много вероятно... ИДИОТ= Човек пълен с идеи!
Първоначално написано от sladura89 ИДИОТ= Човек пълен с идеи! ...тъпи идеи...
Първоначално написано от sladura89 ИДИОТ= Човек пълен с идеи! ти си препълнен значи
Първоначално написано от 102 ти си препълнен значи О благодаря!
Първоначално написано от sladura89 А то така няма ли да казвам само някакви глупости и безмислици? Абе ти сериозен ли си или кво? Имам чувството че пиша на ЮЛИЯН Първоначално написано от an7raks Ако си идиот, много вероятно...
Първоначално написано от LoadRunner Имам чувството че пиша на ЮЛИЯН Те са ментални връстници.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Те са ментални връстници. Май май...
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar Май май... Соления твърди, че е на 26 обаче. Голям майтап.
Първоначално написано от dreamwalker Соления твърди, че е на 26 обаче. Голям майтап. Ами сигурно ще е, защото е на 26!
Първоначално написано от LoadRunner Абе ти сериозен ли си или кво? Имам чувството че пиша на ЮЛИЯН Е не знам кой е този Юлиян, но по всяка вероятност не съм аз!
Правила