.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 280 от общо 280
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много добре.
    Е веднъж да ме защитиш!

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    мислиш ли :Д

Мега фен Аватара на 102
    Защото не се чувства с очите.

Супер фен Аватара на NissaN
    Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    Искам да попитам специално женската част от форума, а именно защо всички момичета сте еднакви, материалистки, тръгвате с някой грозен, плешив, брадясал, кекав, татуиран, напомпан, или пък кух като лейка, с мозък колкото грахово зрънце ? Защо ли, защото джоба му е дебел, нали все пак кара БМВ М 3-ка. А стойностните момчета, които са качество, а не количество, остават пренебрегнати, хубавите момичета не им обръщат внимание. Момчета, като мен, които са, умни, не пушат, не пият, облечени са добре, но явно това в днешно време не се харесва на момичетата. Казвам го всичкото това, защото съм на 20 години, и никога досега не съм имал приятелка, нито сериозна, нито несериозна, никаква. Ами то отговора е простичък - как да имам, като не ми е дебел джоба, като нямам ауди или бмв, а едно просто опелче, нямам айфон и съответно няма как да демонстрирам престиж, и затова явно не ми се е получавало с предните момичета, с които съм искал да стане нещо повече от приятелство. А вие какво мислите по въпроса ???
    За себе си не мога да кажа, че съм грозен, нито пък беден, нито летя из облаците, както летят 90% от момичетата, просто съм си напълно обикновено момче, но винаги съм бил лишен от женско внимание, всичко е било само предмет на приятелство или някаква услуга. Излизам често с приятели и се обличам се добре, като моите наблюдения са, че красивите и хубави момичета ходят с някакви пълни минуси и злета, които пият и пушат, и се гордеят с това. Не вярвам защото са грозни, да нямат приятелки, но явно имат големи финансови възможности, и да, да не забравя, работят синове на бащите си. Все повече започвам да си мисля, че изпадам в някаква безизходица, понеже съм самотен, и винаги съм бил пренебрегван от женска страна, но явно съм толкова зле или пък съм много грозен, и просто няма как да се получат нещата.
    Е, ще поработя малко, ще си купя ауди а8-ца и айфон, маркови дрехи и парфюм, и като стана мускулест и оформен с много пари, може би евентуално ще се получат нещата. Все пак има време дотогава, нали все още съм млад...
    Е аз пък нямам бмв 3 а джип нисан терано но имам почитателки.Въпроса не е какво караш а как го караш.А и повечето се кефат на бмв 3ки за 2000 лева а не на джипове за 6-8 000 докато не видат как ги карам.

Повече от фен Аватара на kojinshugi
    Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    Момчета, като мен, които са, умни, не пушат, не пият, облечени са добре, но явно това в днешно време не се харесва на момичетата. Казвам го всичкото това, защото съм на 20 години, и никога досега не съм имал приятелка, нито сериозна, нито несериозна, никаква.
    ~минути за безплатна реклама~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си