Първоначално написано от
BMWfan320d
Искам да попитам специално женската част от форума, а именно защо всички момичета сте еднакви, материалистки, тръгвате с някой грозен, плешив, брадясал, кекав, татуиран, напомпан, или пък кух като лейка, с мозък колкото грахово зрънце ? Защо ли, защото джоба му е дебел, нали все пак кара БМВ М 3-ка. А стойностните момчета, които са качество, а не количество, остават пренебрегнати, хубавите момичета не им обръщат внимание. Момчета, като мен, които са, умни, не пушат, не пият, облечени са добре, но явно това в днешно време не се харесва на момичетата. Казвам го всичкото това, защото съм на 20 години, и никога досега не съм имал приятелка, нито сериозна, нито несериозна, никаква. Ами то отговора е простичък - как да имам, като не ми е дебел джоба, като нямам ауди или бмв, а едно просто опелче, нямам айфон и съответно няма как да демонстрирам престиж, и затова явно не ми се е получавало с предните момичета, с които съм искал да стане нещо повече от приятелство. А вие какво мислите по въпроса ???
За себе си не мога да кажа, че съм грозен, нито пък беден, нито летя из облаците, както летят 90% от момичетата, просто съм си напълно обикновено момче, но винаги съм бил лишен от женско внимание, всичко е било само предмет на приятелство или някаква услуга. Излизам често с приятели и се обличам се добре, като моите наблюдения са, че красивите и хубави момичета ходят с някакви пълни минуси и злета, които пият и пушат, и се гордеят с това. Не вярвам защото са грозни, да нямат приятелки, но явно имат големи финансови възможности, и да, да не забравя, работят синове на бащите си. Все повече започвам да си мисля, че изпадам в някаква безизходица, понеже съм самотен, и винаги съм бил пренебрегван от женска страна, но явно съм толкова зле или пък съм много грозен, и просто няма как да се получат нещата.
Е, ще поработя малко, ще си купя ауди а8-ца и айфон, маркови дрехи и парфюм, и като стана мускулест и оформен с много пари, може би евентуално ще се получат нещата. Все пак има време дотогава, нали все още съм млад...