- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
Има и по лесен вариант: http://www.teenproblem.net/forum/mis...do=showsmilies
Момичетата съвсем не са еднакви. Просто ти не знаеш къде да търсиш или все попадаш на "еднаквите". Това, че едно момиче ходи с някой "грозник" не значи, че за нея той е грозен. Това, че някоя ходи с по-богат от нея не значи, че задължително е материалистка. Това, че някоя е предпочела друг пред теб също не значи че го иска защото е по-богат или по-красив. Не казвам, че няма момичета, които търсят пари и престиж. Но има и много нормални момичета, които също като теб искат да си намерят свестен приятел.
И аз мога да кажа "всички мъже са з*дници и искат само секс", но не е редно да слагаме всички под общ знаменател. И едно малко уточнение - повечето свестни момичета са заети точно защото са свестни и са успяли да задържат човека до тях.
Проблема си е в него. Аз имам приятел, който и той се има за свястно момче. Това, че се държи ужасТТТТно без да се усеща и не може да го проумее си е негов проблем, а не проблем на момичетата. Аз имам BMW, iPhone и приятелка от 4 години, но когато тръгнах с нея тези неща ги нямах и тя е била с мен винаги независимо от това, че нямах кола или смартфон, когато всички други мой приятели имаха. Всичко е до отношение в 80% от случаите. Винаги ще има момичета и момчета, които търсят материалното в една връзка.
Не знам брато аз си мислех, че са различни, ама след дълги опити в един сайт и пускане на 400-500 писма установявам, че май има нещо вярно в теорията ти за еднаквостта на жените!![]()
И то да беше само в него и в колко други сайтове съм писал и резултатите са на лице винаги едни и същи независимо какво пишат, че търсят то резултата е еднакъв!![]()
![]()
![]()
Те са го казали любовта на мъжа минава през стомаха ,а на жената през банкомата , така че реално бъди с нагласата да си търсиш скъпо платена домашна прислужница и готвачка. Иначе проблема е и в теб , промени средата на търсене излез заговори случайна ако не стана с първата ще стане с поне една от първите 20 , не мисля ,че всички са еднакви просто попадаш на материалистки .
Защо да е в мен какво ми е! Прав, здрав, красив, умен! Освен това не лъжа, а съм директен не обичам овъртанията нямам проблеми аз! Проблеми имат тези дето едно пишат, второ казват, трето вършат и обикновено профилите са такива търсят нещо, ама дефакто се оказва, че не го търсят само така си пише!![]()
Без да чета темата ми е ясно какви тъпни е писано... Не всички момичета са еднакви, нито всички момчета са еднакви...Това е глупав стереотип измислен от момченца и момиченца който са спечени, грозни, тъпи и не могат да привлекат вниманието на противоположния пол. Жалко е хората да продължавате да се самозалъгвате, че ако пишеш на 10-100-1000 момичета/момчета и при всичките се получи едно и също, да продължавате да смятате, че проблема е в друг освен във вас!
Всички ей такива дето се жалвате само сте еднакви, едно и също нещо, не можете да предложите нищо ново на противоположния пол и накрая се жалвате как те са били "всичките еднакви"...
Препоръчвам ви вместо да търсите вина в другите, да се хванете да откриете вашия проблем, това ви го казва човек не по различен от вас, но поне знам, че проблема е в мен и се стремя аз да се променя. Препоръчвам ви да направите същото, защото след 10 години ще се жалвате по абсолютно същия начин, а никой няма да ви е виновен![]()
>>DjBelev<<
Няма недостъпни жени, има мъже zdr kak si
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
еднакви са всички
всички искаме секс
всички се размножаваме
всички сме прости
с някои изключения
Най-вероятно не всички са еднакви все пак имаме 4 милярда жени, но поне на тия на които пиша явно са такива!![]()