.
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    Деградирал/а идиот.. като нз защо го пиша това "СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА" моля не ме коментирай... Ако толкова те интересува може да напишеш същото в YOUTUBE и да видиш за какво става въпрос, това,че не си информиран/a за последните популярни клипчета с цел "ИРОНИЯ" на подобни Хора и действия НЕ МЕ ПРАВИ НЕГРАМОТЕН...

И грамотността на един човек не се изразява в това да пише правилно в някакъв форум, защото вдешно време всеки пише набързо а през лаптоп, а през компютър, таблет,смартфон и не гледа за грешки... Но коментар за неграмотност би направил само човек който търси внимание и то в ФОРУМ за Тинейджъри - т.е. КОМПЛЕКСАР...
    Както казах, коментарът ми не се отнася само до този ти пост. За сметка на това, ти просто потвърди това, което бях написала Нищо чудно, че си без приятелка, неграмотен и злобен, страхотна комбинация.

edit: ако си грамотен и знаеш как се пишат думите, няма да те интересува дали си във форум, фейсбук или на тест по литература, ти ще си ги пишеш така, както трябва
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-15-2015 на 20:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си