едно много неприятно житейско правило съм си извела, и то е, че в отношенията между хората нещата са всичко или нищо.
всякакви оправдания, условности, "пречки", несигурности и подобни ги брой за НЕ.

съжалявам, че те наранявам с този отговор, но защо да си губиш времето и нервите с някой, който не е 100% сигурен че иска да е с теб.. сиреч, не иска да бъде, щото смятам че в любовта няма средно положение. не можеш да обичаш някого "малко", да го харесваш "наполовина", или пък да вярваш "почти" в Господ и т.н.; търси си някакви оправдания и разсъждава...
баща ми на едно нещо ме е научил, и то е, че когато не сме сигурни дали искаме нещо, значи не го искаме. 21 години съм на тая земя и това правило винаги се е оказвало точно така.

не се занимавай да разубеждаваш момъка, да се пазариш като просакиня или пък да го чакаш да се накани, ами си намери някой,който няма да се държи като п••ка (щото тва "не знам какво искам" са си момичешки игри)

една картинка по темата, въпреки че е малко крайна и не е съвсем по темата. илюстрира гледната ми точка по-лаконично