- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбера?
Напълно подкрепям.На мен твоята ситуация ми се случи почти на твоите години,бях много влюбена в човека и адски страдах,че той беше несигурен-знае какво иска за няколко часа и после вече не знае,постоянно изчезваше точно когато започвахме да се сближаваме повече и мен много ме нараняваше поведението му.Тъй де,знам за какво говориш.Само,че моят "любим" беше и няколко месеца по-малък от мен,а твоят е 2 години по-голям от теб.Това само може да доказва,че акълът при доста индивиди от мъжки пол не еволюира особено скоростно в тези години.Моят съвет към теб е да се отдръпнеш и да имаш някакво време са себе си.Излизай с приятели,слушай музика,чети книги,забавлявай се и го давай по-продуктивно за теб самата,просто изключи за него доколкото е възможно.Не го търси,но не се дръж грубо,просто нека види,че той не ти е смисълът в живота и можеш да бъдещ щастлива без постоянното му присъствие.Възможно е изведнъж да "осъзнае" какво иска и да се наредят нещата,но е и също толкова вероятно да остави нещата така,ако му се стори трудно да те занимава със "сложния" си мисловен процес.И в двата случая е добре за теб,така че усмихни се и главата горе.
![]()