.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Той пише с още няколко момичета + тази която ти харесваш.. и решаваш да стоиш на страна?
    Звучи малко абсурдно.Какво лошо има в това и ти да й пишеш?
    Става въпрос за свобода на словото,не за нещо друго.Той ако е имал по-сериозни намерения,до сега да е направил нещо по въпроса,щом е такъв играч.

Обаче ,да се откажеш от момичето, което харесваш, понеже твой приятел и пише ....

Banned Супер фен
    Приятел ли ти е, господар ли ти е? Ама си тъпанар, нали?

http://us.cdn3.123rf.com/168nwm/dedm...0%B8%D0%B8.jpg
    Последно редактирано от espada : 03-16-2015 на 13:58

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от Ins0mnia_ Виж мнението
    Той пише с още няколко момичета + тази която ти харесваш.. и решаваш да стоиш на страна?
    Звучи малко абсурдно.Какво лошо има в това и ти да й пишеш?
    Става въпрос за свобода на словото,не за нещо друго.Той ако е имал по-сериозни намерения,до сега да е направил нещо по въпроса,щом е такъв играч.

Обаче ,да се откажеш от момичето, което харесваш, понеже твой приятел и пише ....
    Точно това е,че не знам какви са му наменията, дали я харесва наистина или просто и пише. И не не е играч, просто си е такъв да пише на много

Тя не го харесва, нали? Но пък така ти можеш да изпуснеш шанса си, а между тях така или иначе няма да се получи. А той очевидно си има и други момичета

Ще говоря с него, защото не се търпи вече, станаха 3-4 месеца. Каквото е писано, ще стане

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ами не е сложно да му кажеш, като сте само двамата... "Брат, много си падам по "Райна"... Мисля да пробвам да изляза с нея, харесвам я."
    да слуша

Цитирай Първоначално написано от saskou Виж мнението
    Ами не е сложно да му кажеш, като сте само двамата... "Брат, много си падам по "Райна"... Мисля да пробвам да изляза с нея, харесвам я."
    Така и смятам да направя

simona_sweet
    Guest
    Ама че си странен!!! Само ,защото той си пише с нея (а и с други момичета), ти ,който наистина я харесваш да не й пишеш ,заради този женкар.Не се прави на светец ,ами пробвай с момичето,без да ти пука,защото сигурно и твоят приятел би го направил на твое място. Бъди по-хитър и по-умен

По добре не казвай на приятеля си че веднъж и на мене така ми се случи и така се бяхме сбили че и полицаите едва ни бяха разтървали

За мой късмет бях наскоро на 1 рожденден на, който беше и тя и като цяло си говорихме цяла вечер и стана на въпрос за тоя моя приятел и тя почна да се оплаква, че само и досажда, но като видях общо взето какво и е писал и я разбирам. Както и да е, говорим си винаги като се видим от тогава и си писахме няколко пъти, сега ако имам късмет ще станат нещата

А защо той не отстъпи, има две страни във вашето приятелство, и честно казано ти си печелившата страна.Все пак и от момичето зависи не от вас, очевидно тя не проявява интерес към него, не разбирам каква е тази драма.Все едно ви е кукла на конци тази девойка.Според мен трябва ти да се пробваш с нея и да се постараеш на него да му е ясно това.

Цитирай Първоначално написано от BooBooKitty Виж мнението
    А защо той не отстъпи, има две страни във вашето приятелство, и честно казано ти си печелившата страна.Все пак и от момичето зависи не от вас, очевидно тя не проявява интерес към него, не разбирам каква е тази драма.Все едно ви е кукла на конци тази девойка.Според мен трябва ти да се пробваш с нея и да се постараеш на него да му е ясно това.
    Ами опитвам се, дано да има резултат

Тя със сигурност харесва твоя приятел нищо, че е казала че няма интерес и е дала супер тъпото оправдание защо му отговаря и ти си се вързал Другия вариант е тя да е с много слаб характер и наистина да му отговаря защото и е неудобно да го отреже ама както се казва а дано ама надали (ама тя ако е такава лесно ще я манипулират всякакви мъже и не е стока)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си