- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лош приятел ли ще съм ако ?...
Той пише с още няколко момичета + тази която ти харесваш.. и решаваш да стоиш на страна?
Звучи малко абсурдно.Какво лошо има в това и ти да й пишеш?
Става въпрос за свобода на словото,не за нещо друго.Той ако е имал по-сериозни намерения,до сега да е направил нещо по въпроса,щом е такъв играч.
Обаче ,да се откажеш от момичето, което харесваш, понеже твой приятел и пише ....
Приятел ли ти е, господар ли ти е? Ама си тъпанар, нали?
http://us.cdn3.123rf.com/168nwm/dedm...0%B8%D0%B8.jpg
Последно редактирано от espada : 03-16-2015 на 13:58
Тя не го харесва, нали? Но пък така ти можеш да изпуснеш шанса си, а между тях така или иначе няма да се получи. А той очевидно си има и други момичета![]()
Ще говоря с него, защото не се търпи вече, станаха 3-4 месеца. Каквото е писано, ще стане![]()
Ами не е сложно да му кажеш, като сте само двамата... "Брат, много си падам по "Райна"... Мисля да пробвам да изляза с нея, харесвам я."
да слуша
Ама че си странен!!! Само ,защото той си пише с нея (а и с други момичета), ти ,който наистина я харесваш да не й пишеш ,заради този женкар.Не се прави на светец ,ами пробвай с момичето,без да ти пука,защото сигурно и твоят приятел би го направил на твое място. Бъди по-хитър и по-умен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По добре не казвай на приятеля си че веднъж и на мене така ми се случи и така се бяхме сбили че и полицаите едва ни бяха разтървали
За мой късмет бях наскоро на 1 рожденден на, който беше и тя и като цяло си говорихме цяла вечер и стана на въпрос за тоя моя приятел и тя почна да се оплаква, че само и досажда, но като видях общо взето какво и е писал и я разбирам. Както и да е, говорим си винаги като се видим от тогава и си писахме няколко пъти, сега ако имам късмет ще станат нещата![]()
А защо той не отстъпи, има две страни във вашето приятелство, и честно казано ти си печелившата страна.Все пак и от момичето зависи не от вас, очевидно тя не проявява интерес към него, не разбирам каква е тази драма.Все едно ви е кукла на конци тази девойка.Според мен трябва ти да се пробваш с нея и да се постараеш на него да му е ясно това.
Тя със сигурност харесва твоя приятел нищо, че е казала че няма интерес и е дала супер тъпото оправдание защо му отговаря и ти си се вързалДругия вариант е тя да е с много слаб характер и наистина да му отговаря защото и е неудобно да го отреже ама както се казва а дано ама надали (ама тя ако е такава лесно ще я манипулират всякакви мъже и не е стока)