.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на hey.mistery

Съвет. (само за фенове на ЦСКА)

Не съм сигурна дали точно тук трябва да си пусна тъпата темичка, извинявам се, ако не е за тук. )
    Приятелят ми тази година навършва 18 и исках да му подаря не просто нещо материално, а спомен. Няма кой знае какви интереси и като цяло те са само около футбола и най-вече ЦСКА, затова реших,че ще го заведа на мач (от доста време мрънкаше, че му се ходи, но няма къда да спи там и става сложно, а и няма 1 Та, направих си изчисления кога ЦСКА са домакини и някакъв по-важен мач, очевидно няма да е с Левски, понеже вече са във втората шестица. Също така вече съм си намерила хотел, всичко съм измислила, до вчера. След поредната загуба на ЦСКА, беше доста ядосан и каза, че не въобще не му се гледат (въпреки че и двамата знаем, че ще гледа) обаче каза, че и на мач не му се ходи толкова, убива му се желанието. Аз исках да го водя на този с Лудогорец и сега пчвам да се колебая, но нямам никакви други идеи за подарък, понеже наистина няма никакви интереси.
    За това бих искала съвет от вас, истинските фенове, ако приятелската ви уреди нещо такова какво бихте направили? Бихте се радвали все пак или не би бил особено подходящ подарък?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не съм чорбар, ама съм сигурен, че няма да има против. Все пак е подарък, ебаси..

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не съм чорбар, ама съм сигурен, че няма да има против. Все пак е подарък, ебаси..
    Работата е там, че не искам просто "да няма против", а наистина да му хареса и знам, че преди вчерашния мач щеше, но сега не съм сигурна, а до май месец не мога да измисля друго, понеже не харесва почти нищо друго.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Много ясно, че ще му хареса Нали истинските фенове подкрепяха отбора когато е на върха, но и когато е на дъното?

Той най-вероятно е казал, че повече не иска да ги гледа, защото е бил ядосан на момента. Силно се съмнявам да не му хареса, още повече пък да ти откаже. Така че давай смело : )

Цитирай Първоначално написано от bonfire Виж мнението
    Той най-вероятно е казал, че повече не иска да ги гледа, защото е бил ядосан на момента. Силно се съмнявам да не му хареса, още повече пък да ти откаже. Така че давай смело : )
    Това мисля да направя, благодаря!

Може ли да се изтрие тази тема?

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Не мога да си представя нещо толкова хубаво колкото да съм с момичето, което обичам на мач на ЦСКА. Нормално е всички да сме издразнени заради слабите игри,обаче мога да ти кажа, че магията е в агитката. Убеден съм, че ще се зарадва изключително много на този подарък . Успех !

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Не мога да си представя нещо толкова хубаво колкото да съм с момичето, което обичам на мач на ЦСКА. Нормално е всички да сме издразнени заради слабите игри,обаче мога да ти кажа, че магията е в агитката. Убеден съм, че ще се зарадва изключително много на този подарък . Успех !
    Благодаря!

Мега фен Аватара на anonymous908491

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си