- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо против обрязаните ?
ЗдравейтеИзвинявам се предварително ако имам правописни грешки
Такааа.. Значи като бях на 13 се бях запалил по стрийт фитнеса и при коремно възлизане си смазах малко патката и като зарасна не можеше да се "заголва".Казах на нашите отидохме при доктор и ми даде 2 варианта.Първия да ми цепне леко кожата и да си остана нормално и втория да ме обреже..Разгледах плюсовете и минусите и стигнах до заключението, че е по добре да се обрежа.Малко ме беше страх с болки и мъки някак минаха нещата.. И сега идва проблема с възрастта и той е как ще реагират жените на това ? Според вас правилно решение ли съм взел ? Не съм правил секс до сега и ме е страх, че ако имат странна реакция в началото ще взема да се спека и няма да стане работата.. Макар че лично на мен ми изглежда доста по-добре от обикновен си кур с кожа особено когато не е в ерекция..А и има доста предимства, но все пак не знам за женската аудитория.Моля момичета изкажете се
![]()
Не мога да ти отговоря на въпроса, но като те обрязаха след колко време спря да усещаш болка? Много ми е интересно.
Аз не виждам нищо лошо в обрязването. Спала съм с обрязани момчета и не съм реагирала все едно нещо не му е в ред, нито съм се учудвала. Според мен на много момичета дори не би им направило впечатление.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен наистина няма да им направи впечатление. Трябва човек да се загледа за да му направи впечатление. А когато ти дойде времето за секс, с приятелката ти ще се забавлявате и възбуждате, а няма да си разучавате половите органи. Не се притеснявай.
Еми не знам първоначално ме болеше само като ходех и то по скоро защото конците ми се търкаха в панталоните.Пришиват нещо като марля и е много кофти.. После като махнаха марлята бяха оставили някакви конци които сами падат след време и беше грозна гледка.. Последния конец падна след един шут по време на баскетбол от един приятел![]()
Проблем беше и като тръгвах се дървя и тряя се разсееш
Но в крайна сметка си заслужаваше
Мерси,успокоихте ме.. Значи вече съм готов за секс (първото ми излагане)
![]()
Никак няма да реагират, а ако реагират говори доста лошо за тях.
Повечето от момичетата, които реагират е на етническа основа, не затова че на инструмента ти не е наред, а просто защото като кажат аз със рязани не си лягам - за тях това значи турци и помаци, и ако си обрязан задължително трябва да спадаш към някоя от тези етнически групи.
Аз реагирам малко странно, но не негативно и си казвам "оф пак ли? дано не се прави на герой и да ме чука час-два без почивка"
Ми размърдай си дупето или езичето, и може и да не се налага да пресъхваш внезапно. а изказването просто ти беше тъпо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ами знаем че само да седиш като дърво е тъпо, правя си всичко, това е до психика,не може да си мислиш за някви други работи по време на секс и да не пресъхнеш, не е само до действия, не мисля че имам нужда от съвети
Драйд не си ме разбрал, вникни малко в думите ми, никъде не съм казала, че това е моята гледна точка. Темата повече няма да я коментирам.
Нищо нередно нямаше в изказването на момичето, много правилно е доловила настроенията у повечето хора. А вие май четете по диагонал или избирателно. Това "оф пак ли" и на мен ми прозвуча многозначително. Да не се окаже като щерката на Шишо Бакшишо.
Ок, щом смяташ че няма нужда да споделиш, все пак, дано не мислиш за динозаври.
Мен ме кефи новата. Няква друсалка е и вкарва разсъждения.
Освен, ако не е фейк. Край, заразихте ме и мен да подозирам всеки, аман.