.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Question Нещо против обрязаните ?

Здравейте Извинявам се предварително ако имам правописни грешки Такааа.. Значи като бях на 13 се бях запалил по стрийт фитнеса и при коремно възлизане си смазах малко патката и като зарасна не можеше да се "заголва".Казах на нашите отидохме при доктор и ми даде 2 варианта.Първия да ми цепне леко кожата и да си остана нормално и втория да ме обреже..Разгледах плюсовете и минусите и стигнах до заключението, че е по добре да се обрежа.Малко ме беше страх с болки и мъки някак минаха нещата.. И сега идва проблема с възрастта и той е как ще реагират жените на това ? Според вас правилно решение ли съм взел ? Не съм правил секс до сега и ме е страх, че ако имат странна реакция в началото ще взема да се спека и няма да стане работата.. Макар че лично на мен ми изглежда доста по-добре от обикновен си кур с кожа особено когато не е в ерекция..А и има доста предимства, но все пак не знам за женската аудитория.Моля момичета изкажете се

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Не мога да ти отговоря на въпроса, но като те обрязаха след колко време спря да усещаш болка? Много ми е интересно.

Аз не виждам нищо лошо в обрязването. Спала съм с обрязани момчета и не съм реагирала все едно нещо не му е в ред, нито съм се учудвала. Според мен на много момичета дори не би им направило впечатление.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Според мен наистина няма да им направи впечатление. Трябва човек да се загледа за да му направи впечатление. А когато ти дойде времето за секс, с приятелката ти ще се забавлявате и възбуждате, а няма да си разучавате половите органи. Не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Не мога да ти отговоря на въпроса, но като те обрязаха след колко време спря да усещаш болка? Много ми е интересно.
    Еми не знам първоначално ме болеше само като ходех и то по скоро защото конците ми се търкаха в панталоните.Пришиват нещо като марля и е много кофти.. После като махнаха марлята бяха оставили някакви конци които сами падат след време и беше грозна гледка.. Последния конец падна след един шут по време на баскетбол от един приятел Проблем беше и като тръгвах се дървя и тряя се разсееш Но в крайна сметка си заслужаваше Мерси,успокоихте ме.. Значи вече съм готов за секс (първото ми излагане)

Мега фен Аватара на draid
    Никак няма да реагират, а ако реагират говори доста лошо за тях.

Повечето от момичетата, които реагират е на етническа основа, не затова че на инструмента ти не е наред, а просто защото като кажат аз със рязани не си лягам - за тях това значи турци и помаци, и ако си обрязан задължително трябва да спадаш към някоя от тези етнически групи.
    Аз реагирам малко странно, но не негативно и си казвам "оф пак ли? дано не се прави на герой и да ме чука час-два без почивка"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MavenSorrow Виж мнението
    Повечето от момичетата, които реагират е на етническа основа, не затова че на инструмента ти не е наред, а просто защото като кажат аз със рязани не си лягам - за тях това значи турци и помаци, и ако си обрязан задължително трябва да спадаш към някоя от тези етнически групи.
    Аз реагирам малко странно, но не негативно и си казвам "оф пак ли? дано не се прави на герой и да ме чука час-два без почивка"
    Доста си спряла

Мързи ме да пиша това, дето draid е казал, та да.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Доста си спряла

Мързи ме да пиша това, дето draid е казал, та да.
    е защо да съм спряла? мен не ме интересува дали е или не е обрязан, просто от опита си знам че тези мъже им трябва повече време, а аз съм от внезапно пресъхващите

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ми размърдай си дупето или езичето, и може и да не се налага да пресъхваш внезапно. а изказването просто ти беше тъпо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

След като се навършиха осем дни и трябваше да обрежат Детенцето, дадоха Му името Исус, както беше наречено от ангела, преди да е било заченато в утробата.
    [Лука 2:21]

Дам, турци и помаци. Вземете се образовайте малко.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    е защо да съм спряла? мен не ме интересува дали е или не е обрязан, просто от опита си знам че тези мъже им трябва повече време, а аз съм от внезапно пресъхващите
    Голям опит ще да имаш на 17 години. 2-3-15 часа, я си ела малко….

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    След като се навършиха осем дни и трябваше да обрежат Детенцето, дадоха Му името Исус, както беше наречено от ангела, преди да е било заченато в утробата.
    [Лука 2:21]

Дам, турци и помаци. Вземете се образовайте малко.
    Тоа пък, да не е случайно традиция на християните това
    А тая прозвуча като кварталната фея с това "оф пак ли"
    Дрейд толкова ли ти е чудно че някои българки държат на себе си и не си лягат с цигани и турци

ами знаем че само да седиш като дърво е тъпо, правя си всичко, това е до психика,не може да си мислиш за някви други работи по време на секс и да не пресъхнеш, не е само до действия, не мисля че имам нужда от съвети

Драйд не си ме разбрал, вникни малко в думите ми, никъде не съм казала, че това е моята гледна точка. Темата повече няма да я коментирам.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Нищо нередно нямаше в изказването на момичето, много правилно е доловила настроенията у повечето хора. А вие май четете по диагонал или избирателно. Това "оф пак ли" и на мен ми прозвуча многозначително. Да не се окаже като щерката на Шишо Бакшишо .

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Тоа пък, да не е случайно традиция на християните това
    А тая прозвуча като кварталната фея с това "оф пак ли"
    Дрейд толкова ли ти е чудно че някои българки държат на себе си и не си лягат с цигани и турци
    Това, че в момента християните не се обрязват, не значи че не е било факт преди. Да не говорим, че традиционното обрязване на турците например се нарича сюнет.

Град
    ами знаем че само да седиш като дърво е тъпо, правя си всичко, това е до психика,не може да си мислиш за някви други работи по време на секс и да не пресъхнеш, не е само до действия, не мисля че имам нужда от съвети
    Интересно, за какво ли си мислиш по-време на секс... оО
    Явно ти е много скучно.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Интересно, за какво ли си мислиш по-време на секс... оО
    Явно ти е много скучно.
    за чинии, тигани, препарати като всяка една жена хахаха шегата на страна
    мисля да не отговарям на въпроса ти, все пак темата е друга, а не “скучно ми е по време на секс“

Град
    Ок, щом смяташ че няма нужда да споделиш, все пак, дано не мислиш за динозаври.

не мисля за динозаври, сега спокоен ли си?

Мен ме кефи новата. Няква друсалка е и вкарва разсъждения .

Освен, ако не е фейк. Край, заразихте ме и мен да подозирам всеки, аман.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Мен ме кефи новата. Няква друсалка е и вкарва разсъждения .

Освен, ако не е фейк. Край, заразихте ме и мен да подозирам всеки, аман.
    за мене ли става въпрос

Добавям и досетлива .

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Добавям и досетлива .
    мееерси зегзи

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си