.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Повечето от момичетата, които реагират е на етническа основа, не затова че на инструмента ти не е наред, а просто защото като кажат аз със рязани не си лягам - за тях това значи турци и помаци, и ако си обрязан задължително трябва да спадаш към някоя от тези етнически групи.
    Аз реагирам малко странно, но не негативно и си казвам "оф пак ли? дано не се прави на герой и да ме чука час-два без почивка"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MavenSorrow Виж мнението
    Повечето от момичетата, които реагират е на етническа основа, не затова че на инструмента ти не е наред, а просто защото като кажат аз със рязани не си лягам - за тях това значи турци и помаци, и ако си обрязан задължително трябва да спадаш към някоя от тези етнически групи.
    Аз реагирам малко странно, но не негативно и си казвам "оф пак ли? дано не се прави на герой и да ме чука час-два без почивка"
    Доста си спряла

Мързи ме да пиша това, дето draid е казал, та да.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Доста си спряла

Мързи ме да пиша това, дето draid е казал, та да.
    е защо да съм спряла? мен не ме интересува дали е или не е обрязан, просто от опита си знам че тези мъже им трябва повече време, а аз съм от внезапно пресъхващите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    е защо да съм спряла? мен не ме интересува дали е или не е обрязан, просто от опита си знам че тези мъже им трябва повече време, а аз съм от внезапно пресъхващите
    Голям опит ще да имаш на 17 години. 2-3-15 часа, я си ела малко….

Мега фен Аватара на draid
    След като се навършиха осем дни и трябваше да обрежат Детенцето, дадоха Му името Исус, както беше наречено от ангела, преди да е било заченато в утробата.
    [Лука 2:21]

Дам, турци и помаци. Вземете се образовайте малко.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    След като се навършиха осем дни и трябваше да обрежат Детенцето, дадоха Му името Исус, както беше наречено от ангела, преди да е било заченато в утробата.
    [Лука 2:21]

Дам, турци и помаци. Вземете се образовайте малко.
    Тоа пък, да не е случайно традиция на християните това
    А тая прозвуча като кварталната фея с това "оф пак ли"
    Дрейд толкова ли ти е чудно че някои българки държат на себе си и не си лягат с цигани и турци

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Тоа пък, да не е случайно традиция на християните това
    А тая прозвуча като кварталната фея с това "оф пак ли"
    Дрейд толкова ли ти е чудно че някои българки държат на себе си и не си лягат с цигани и турци
    Това, че в момента християните не се обрязват, не значи че не е било факт преди. Да не говорим, че традиционното обрязване на турците например се нарича сюнет.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си