Действаш хладнокръвно няма нужда са си красавец важното е да си себе си . Пример: Покани я на кафе (тоест на барче за по един горещ шоколад ) , завържи разговор (не се приготвяй предварително , ще те надуши пък и самия разговор ще върви много сопнато , импровизирай - питай я какво харесва ей такива неща ала бала ) , поддържай интереса и пускай по един базик от време на време ако те е срам да се базикаш с нея започни с леки закачки към теб (пример : Много съм срамежлив и си знам ,че не съм принца на бял кон , падаш ли си по самотни рицари ----нещо подобно) след това ако започне и тя да те заговаря и видиш ,че и тя поддържа интерес към теб , действай може да и кажеш искаш ли да сме нещо повече от приятели или директно Искаш ли да станем гаджета или просто можеш да и кажеш ,че много си падаш по нея . Не знам на колко си за да ти кажа как да подходиш с точност ,но горе долу трябва да си схванал идеята и едно от важните неща е да не си се настроил предварително отрицателно бъди позитивен , казваш си аз съм някой , аз съм си аз и винаги ще бъда нещо повече от другите и действай както душата ти казва тоест действай инстинктивно няма точна рецепта в любовта важно е ти самия да си готов за нея .