Преди доста години (още в 6-7 клас) имахме госпожа, с която доста се ебавахме. Всеки път и слагахме някакви неща по стола - пръст от саксиите, крокита и подобни и тя никога не се усещаше и най спокойно си сядаше на тях.
В сегашната гимназия сме скарани с много учители. Примерно учителката която ни беше по биология беше адски досадна когато по време на изпитване ни кажеше "и още един последен въпрос" и следваха поне 5 последни въпроса. Странното е че тая госпожа всеки път някой от класа я вижда в тоалетната. Когато и да отидем - тя е там. Има и една забавна случка с нея (малко гнусна). Не съм го видяла лично, но се говори в цялата гимназия: Тя си седи и си преподава нормално, когато в един момент започва да и се стича сопол. Ама устремено надолу се стича. И тя си го шмръкна и човек да не знае дали да се смее, дали да се погнусява. И тя вика "Е какво, на всеки се случва.", а на мен ми беше на акъла мисълта "Да, ама нормалните хора използват кърпичка за тия работи". От тогава винаги се сещаме за тази случка когато я видим с един странно зелен костюм.
Има една госпожа, за която всички разправяме, че е вещица, змей, триглавия цербер, който пази портите на ада, че е дявола и т.н. Причината е че е адски зла и властна. Честно казано всички се страхуваме от нея, даже директора ни е миличък в сравненеие с нея.
Което ми напомни, че неговия прякор е Веждата или Веждакис защото има една вежда. Даже вежнъж със съучениците се бъзикахме как ли ще изглежда ако си я боядиса в синьо, лилаво или ззелено... примерно.