- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марихуаната в Холадния
Този уикенд заминавам за Холадния и смятам от там да си купя марихуана и малко кексчета,които я съдържат.Искам да попитам дали тъй съм на 17 ,а другите с мен ще са над 18 дали ще ни продадът,защото само аз знам английски,но пък съм непълнолетна.Също така има ли проблем,ако си пуша на улицата,след като е легално там ? Вярно ли е,че на чужденци не дават и трябва да помоля някой местен да ми купи ? Последния ми въпрос е колко грама марихуана имам право за лична употреба да пренеса през границата и да вкарам в България без да ме осъдят? Чух,че един човек за 0,8 грама са му лепнали 3 години затвор,а то това и за една дръпка не стига.Не съм тревоманка или развалина,просто искам да опитам качествената,защото тук са само боклуци.Моля само хора,които са били там и имат представа да коментират,също така ми е интересно да кажете какви са цените на тревата в Холандия и освен от Кофи Шоп дали ще мога да си взема от някое кафе.
Нямаш право да пренасяш никаква трева през границата :д
Ректума няма само едно предназначение ...
n00bs
Качествена мара в България има, просто на повечето хора им се свидят да дадат повечко кинти. Ти явно не знаеш от кого да си намериш.
0.8g не стига и за една дръпка. Някой доста са го лъгали до сега като си е купувал поста
Don't hate the hacker,
hate the code!
Да може да си пушиш на улициата не ми се вярва.Мисля,че можеш само в определените заведения да си пушиш.....Апък до това да си пренасяш от там в България много слабо..нелегално е,което не означава че не можеш да се пробваш,ама си е много голям риск това.Приятно прекарване :Д
Последно редактирано от skate : 03-17-2015 на 12:59
Мерси на всички.Отностно за това кой за какво ме е лъгал,познавам доста хора и доколкото знам един грам варира между 10-12 лева и затова предположих,че в чужбина може ми е към 15 евро горе-долу.А съм чувала,че до определени грамажи имаш право да пренесеш за лична употреба ама не знам колко и затова ви питам вас ,преди няколко години адвокатка го беше казала на майка ми ама сме й загубили данните и не можем да я питаме .Щом не мога да пренасям марихуана ,тогава мога ли да пренеса храна която я съдържа ? Има торти и какво ли не и по нищо не си личи какво има вътре в замеската на тестото и блатовете,защо да не мога ? Аз нямам намерение да продавам на никого или да зарибявам и споделям закупеното.Отностно дали ми се свидят парите,не ,бих дала и повече стига постата да е добра и да разцепва,но попадам предимно на друсани боклуци и затова давам малко.
1 грам 10-12 лева. Или е в партия за 400+ лева или си пушила риган![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Е добре де разясни ми за цените ,след като ги разбираш нещата ;д не съм пушила риган,защото знам миризмата на истинската марихуана и плюс това тази която си купувам е друсана и винаги виждам разни неща,които не съществуват,а от риган малко трудно да ги виждам ;д
и аз малко се зачудих .... то за една 10ка всеки път може да ти дават различно количество
В лоши времена живеете, деца. Аз като пропушвах, коза беше левче, малко след тва стана 1.50. Сега вече не пуша, за последно преди една година.
е имаше време когато и цигарките не бяха 5лв за една кутия, а на половина ... кви времена бяха
Е това което си си взимала сигурно е била билка с мирис на аптека и вкус на цялата менделеева таблица. 20-25 лева ти е грамът българче недрусано с прилично качество. https://www.dropbox.com/s/kj5feo6tzb...18.25.jpg?dl=0 това са 35-36 грама. Които бяха с отвратително качество, но и цената беше ниска.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Има нещо такова. Примерно Викторито си бяха много добри цигари тогава, пък сега ги оплюват само. За коза вече нямам такъв поглед.
MrCreeper аз за какво питам,темата на къде отиде ;д а иначе ддз и аз какво е било,уж си го взех от момче дето баща му е така да се каже в тези среди и имат доста пари и не виждам смисъл да ме пържи,като джобните са му колкото средностатистическата заплата на българина.Така и не казахте дали сладки неща примесени с марихуана ще могат да се внесат ,защото едва ли ще ми изследват бисквитите какво има в тях ;ддд Иначе се надявам в Холадния ,Пърпъл хейз-а и бялата вдовица да са на ниво ,че поне там знам,че ще е реално ,а не на баба цветята ;дд
ам честно да ти кажа всеки гледа да прекаца всеки ууупс .... то бялата си е със супер качество щом грама е 100 кинта значи не е буклук ... относно бисквитите, не знам дали въобще ще можеш да ги изнесеш от шопа - а пък ако успееш не мисля че ще имаш проблеми, все пак няма да са дузини бисквити, а 5-6 примерно
еми имам приятел дето преди работеше там и викаше,че си е накупил всякакви сладкиши от шопа и дават да си вземе човек,но го беше страх да ги донесе иначе искаше да черпи няколко човека с тях,но аз не съм страхлива,не знам,ще видим,и да много ясно,че няма да са повече от 5-6,то той от една хапка беше на черешата ;д нямам намерение да умирам ;д
да ми носите храна в затвора ,ей ;д то не че сега могат да ме вкарат ,ама все тая ;д