.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не вярвам в сънища, но...

Тъй тъйй, тези дни едни сънища ме замисли много, ама нека първо да обясня ситуацията.
    Една колежка от работа с която се разбираме скоро се раздели с приятеля си( той я заряза) и тя сега е доста съкрушена. Говорим си а у оплаква ми се колко и е гадно, аз я успокоявам, че познавам това чувство и т.н. но си мисля, че започнах да я харесвам. Та за сънищата..

Преди седмица някъде бяхме заедно на смяна и цял ден лафихме само глупости, любовни работи, без да се натискаме, просто си говорихме. Не ме сваляше, не е искала да правим нищо, но това така много ми въздейства и...имах мокър сън с нея Хайде това може да го приема някак си, все пак от около 2 месеца не съм излизал с момиче и разговорите и действията ѝ са накарали въображението ми да работи.
    Тези дни обаче си се засичаме и си говорим, снощи доста се разтрой като бяхме излезли с колеги и аз пак я успокоявах. Та тук се намесва моя сън...Рядко имам толкова ясни сънища, но този беше как си плувам спокойно в басейн и събирах някакво счупено огледало от ръба на басейна...Разрових се малко, имаме и едно бабе на работа и тя ми каза, че този сън означава, че щом съм плувал спокойно значи ще намеря радост, а огледалото означава мъка и скръб, което пък значи че ще намеря радост в скръбта. Тва няма логика, докато не ми намекна, че може да намеря примерно любовта в някое разбито сърце...Демек този сън може би е означавал, че с моята колежка може да се получи нещо хубаво. Обаче аз не вервам в тея глупости, пък и не ми се стрива да сме голямата двойка, ама пък...замислих се сега. Та да ви питам, вие вярвате ли в подобни сънища и т.н. ? Как бихте постъпили?

Мега фен Аватара на tori
    Харесваш я, разделила се е с авера, тъжна е и я успокояваш. Да, можеш да действаш и не, не е твърде рано. Тия работи със сънищата ги зАеби.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Очевидно търсиш някаква връзка между този сън и нея, тъй че явно все пак ти се иска нещо. Вземи мерки. : )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Да де, ама треаше да поясня, че има 2 проблема.
    Първо, тя излиза с някакво момче, с което имат някакви забежки, но тя не го харесва и ми беше казала, че не би имала нещо повече от приятелство с бонуси.
    Второ, че пък изобщо не е мой тип момиче. Аз главата не я слушам и тя мене не, но никога не съм изпитвал чувства към момиче което има същите отклонения. Привличат ме по-спокойни личности който да вкарват малко ред в главата, вместо да се включват в глупостите.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Хм, изпускаш забавата от това да си намериш с кого да си споделяш странностите. (;
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Често се случва да си падаме по хора, които по принцип не са съвсем наш тип, изключения има винаги, така че не смятам, че това точно трябва да те притеснява

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Хм, изпускаш забавата от това да си намериш с кого да си споделяш странностите. (;
    +10000000000
    Като човек, който в предишна връзка е бил по-лудия, по-активния, по-силния/доминиращия характер и по-лидерски настроен, сега открих точно тва, което бях и съм, но в мъжки вариант и пресолено, го казвам това. Определено е тоооолкова прекрасно да си с такъв човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си