Ще ви разкажа за една нощ. Скромно ще прибавя и утринта, която не исках да настъпва. Ще ви разкажа за една нощ. Нощ от онзи тип, който не искаш да спира. Нощ, в която като вампир се молиш утрото да не настъпва. Ще ви разкажа и за едно момиче. Едно момиче и една нощ. Това беше една от онези нощи в които физичното отстъпва място на магичното. Феерия от чувства и знаци. Нощ, в която сякаш изскачаш от тялото си и гледаш като на филм. Дори не като на филм, а като в една фуния без право на разсейване. Мислите ти са само за дадения момент, за мига. Това беше една нощ в която изхвърчаш на терасата и си готов да викаш с цяло гърло, а всъщност отдавна си закрещял в главата си. На кой му трябват витамини при наличието на ендорфини. Това е една от нощите, първата или последната, а защо не и единствената, в която тя лежи гола на леглото и те гледа, а ти нямаш никаква идея защо го прави, какво е намерила в теб, какво я привлича. Дали обожанието в очите ти, или пък невъзможността да отлепиш поглед не от тялото, а от начина по който те кара да се чувстваш. Една нощ в която погледът и е сякаш огледало, а ти виждаш истинското си лице там. (...)
Е, разкажи ни де...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Кво да разказва, плющял е яко снощи, или предната нощИли е имал мокри сънища с голи мадами на леглото
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Лично творчество е по на юг
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен ми харесва. Дали някой някъде пише и за мен такива работи...
Първоначално написано от antifashionshit
Ако още веднъж прочета думата „нощ“, ще си прережа вените с лъжица.