.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Post Отново тема за момче.

Имам огромен проблем хора. Та от ужасноо много време харесвам едно момче което е колкото мен на 15 сме. Още съвсем в началото когато го харесах. Бяха минали около 10 месеца имах рожден ден. Това е било преди 2 години и няколко месеца. Появи се едно момче което ме хареса от пръв поглед. Тогава преди 2 години му отказах. А сега го харесвам хипер много а от тогава не сме си говорили. Какво да правя? П.С той е една година по-голям от мен.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Първо разбери какво точно искаш…

Знам вече какво искам. Искам момчето което му отказах. Към другото вече не изпитвам толкова силни чувства.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Значи към другия изпитваш, но са по-малки, не определено не знае.…
    Подскажи на момчето, че го харесваш, може и да ти излезе късмета, предвид, че вече си го отрязала веднъж.

Знамм. Но проблема идва от там че с него не сме контактували вече 2 години. И от там идва цялата дилема.

Супер фен Аватара на chupachups
    Както на теб са ти намаляли чувствата към предишното момче, много е възможно и на второто момче да са намаляли след като си го отрязала. Все пак едва ли ще те чака вечно, за да види кога ще ти скимне да тръгнете. Опитай.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ами заговори го, няма да боли
    Пример: Хей, как си?
    да слуша

Цитирай Първоначално написано от saskou Виж мнението
    Ами заговори го, няма да боли
    Пример: Хей, как си?
    Едва ли ще стане защото той самия не искам май да си говорим.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Както на теб са ти намаляли чувствата към предишното момче, много е възможно и на второто момче да са намаляли след като си го отрязала. Все пак едва ли ще те чака вечно, за да види кога ще ти скимне да тръгнете. Опитай.
    Права си че не може да ме чака когато ми скимне и да реже други момиче примерно. Но май каквото и да правя май ме е забравил и това е.

Супер фен Аватара на chupachups
    Ти му пиши/заговори и ще видиш дали съм права или не. Може пък да си върне чувствата, малко ме съмнява, но знае ли човек.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Ти му пиши/заговори и ще видиш дали съм права или не. Може пък да си върне чувствата, малко ме съмнява, но знае ли човек.
    И мен ацки много ме съмнява. Все пак 2 години са си много. Ще гледам когато излезна и го видя да направя нещо да му привлека вниманието. Да не заговори и така.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от mimitowaa Виж мнението
    Ще гледам когато излезна и го видя да направя нещо да му привлека вниманието. Да не заговори и така.
    Като например да застанеш на един крак върху някое анти-паркинг колче и да развяваш оранжево знаме със светлоотразителни елементи..

Защо не се научите да си казвате това, което искате? Така животът ви ще е доста по-лесен. Хората няма как да знаят какво ви се върти в главата.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Като например да застанеш на един крак върху някое анти-паркинг колче и да развяваш оранжево знаме със светлоотразителни елементи..

Защо не се научите да си казвате това, което искате? Така животът ви ще е доста по-лесен. Хората няма как да знаят какво ви се върти в главата.
    Знам това няма нужда да ми го казваш. Но няма нужда да се заяждаш поне. Може да го кажеш направо а не да почнеш първо с простотите.

Ами говори с него/пиши му. Няма как да стане нещо между вас без да установите някакъв контакт

__________________________________________________ _______________________________

Доктор Среща във Facebook:
    https://www.facebook.com/DoctorSreshta

Like & Share

Мега фен Аватара на RapExotic
    Знам това няма нужда да ми го казваш. Но няма нужда да се заяждаш поне. Може да го кажеш направо а не да почнеш първо с простотите.
    Права си. С това занижено чувство за хумор май само по споменатия от мен начин можеш да му привлечеш вниманието..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Права си. С това занижено чувство за хумор май само по споменатия от мен начин можеш да му привлечеш вниманието..
    Престани да коментираш в темата ми. На теб може да ти е смешно но на мен не ми е изобщо. Това ми е много важно за мен. Има толкова други начини. Така че млъквай.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Презстраши се, заговори го, покажи му, че имаш интерес и той ще ти отвърне. Ако това на снимката си ти не вярвам някой да откаже на такава сладурана

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Презстраши се, заговори го, покажи му, че имаш интерес и той ще ти отвърне. Ако това на снимката си ти не вярвам някой да откаже на такава сладурана
    Това на снимката не съм аз. Надявам се че след това което му написах в фб всичко да е ок.

Цитирай Първоначално написано от Doctor Sreshta Виж мнението
    Ами говори с него/пиши му. Няма как да стане нещо между вас без да установите някакъв контакт

__________________________________________________ _______________________________

Доктор Среща във Facebook:
    https://www.facebook.com/DoctorSreshta

Like & Share
    Ще му пиша утре други ден и така дано стане нещоо.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Ще му пиша утре други ден и така дано стане нещоо.
    Никога няма да знаеш какво е преди да опиташ, и аз съм в подобна дилема и знам как стоят нещата

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Никога няма да знаеш какво е преди да опиташ, и аз съм в подобна дилема и знам как стоят нещата
    Поне се радвам че знаеш какво ми е. Дано стане нещо. Но пък и да не стане има и други момчета все пак.

Не му пиши, забрави го, аз ако съм на негово място, щи тегля две майни и ще си тръгна, как така харесваш един, после без да си си довършила изречението харесваш вече друг?

Аз не мисля ,че ще стане нещо.Забрави го.Намери си друг.

Опитай се да говориш с него, няма те изяде я. Или пък въобще търси си друг.

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Не му пиши, забрави го, аз ако съм на негово място, щи тегля две майни и ще си тръгна, как така харесваш един, после без да си си довършила изречението харесваш вече друг?
    Еми много лесно може. Ай вече забравих единият разбрах какъв идиот е. И така. Но благодаря иначе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си