Здравейте,от около месец излизам с едно момиче.Запознахме се съвсем случайно,нямам никакви общи познати с нея,като цяло нямам нищо общо с нея.Но ми е интересна с нещо,симпатична е,не е от момичетата с които съм свикнал да излизам,тя е добра.Свикнал съм да излизам със забавни момичета,партита,дискотеки и всичко останало,а тя не е такава,тя не излиза много,не мисля че е и правила някога секс,има няколко приятелки излиза си с тях,през останалото време е или в университета или учи.Има амбиции,което е хубаво,но мисля че я е страх от мен.Просто приятели сме,поне така мисля,тя ме обърква,до колкото знам има някакво момче в живота й,но не си е в България в момента,не знам точно какви са им отношенията имало е нещо преди май,не знам не питам.Излизам с нея почти всяка вечер,запознах я с някой от приятелите ми,веднъж я заведох на едно парти,започнахме да пием,момчетата извадиха допълни неща и аз й казах да си вземе ако иска,но тя ме изгледа супер странното и ми каза,че иска да си ходи.Нищо не каза през цялото време в таксито,слязох с нея да я изпратя,извиних й се за случилото се,но тя ми каза че просто не е такъв тип момиче и защо въобще настоявам да излизам с нея.Не е специална,не била толкова красива и започна такива неща да ми говори,тогава просто за да я накарам да млъкне я прегърнах и я целунах по косата,тя се отдръпна и ме целуна,погледна ме супер уплашеното и си тръгна,след това не ми вдигаше,нито ми пишеше няколко дни.Но в крайна сметка го направи,излязохме отново,този път я заведох на по спокойно място само двамата,след това й предложих да се качим на Копитото,защото тя не е от София и предположих,че не се е качвала там.Тогава извадих малко трева и я попитах дали иска да се напушим,че е много по готино така,тогава тя отново откачи,започна да ми крещи,как е сгрешила,как иска веднага да се прибере,а аз вече бях запалил и й казах да изчакаме поне 30 минути да ми отмине малко да не се пребием надолу.Тя само мълчеше,нищо не каза в крайна сметка се съгласи да слезем от колата и да отидем да видим гледката,тогава там пак ме целуна,но за доста по-дълго,след това се качихме в колата и целувките продължиха,звънна ми телефона и аз вдигнах беше мой приятел,попита ме къде съм и му казах,че съм на Копитото,само че както знаете с тези смартфони,като телефона ти е до лицето и ако не си го заключил можеш да натиснеш нещо е аз натиснах високоговорителя и моят глупав приятел каза "Аа брат напушвате се и я чукаш,зная ги твойте схеми,все там ги водиш,айде звънни после" и тя го чу това.Веднага се отмести на другата седалка и ми каза да я прибера.Когато я оставях пред тях исках да й обясня,но тя само ми каза "Знаех си,че си такъв,но не очаквах да постъпиш и с мен така,добре че не направих нещо за което щях да съжалявам.Не ме търси повече,иначе ще се обадя в полицията,ти си ненормален и ме е страх от теб и от начина по който ме караш да се чувствам и нещата които ме караш да правя"
От тогава не съм я чувал,какво да правя,наистина не съм искал да се развият така нещата,харесвам го това момиче и то доста има нещо в нея,което ме кара да я искам,интересна е,не е като другите момичета с които излизам,как да оправя нещата?