- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх я е от мен?
Защо ще иска да бяга от мен? Тя знаеше много добре къде ще ходим с моята кола сами,не е малка можеше да откаже,пък и какво ще й направя не съм някакъв социопат.Исках просто да си прекараме добре,тя беше твърде напрегната и й предложих нещо с което да се отпусне.Да за първият път в Yalta беше много тъпо с наркотиците и й се извиних безброй пъти за това.
От какво да се оплаче,какво съм направил,не съм я карал да прави нищо насила !!! Не е малко момиче,просто ми харесва,а не знам точно какво се очаква от мен,разбрах че моят тип забавления не са правилното нещо,поканих я на вечеря тя ми отказа,поканих я на разходка пак отказа.Днес ми е писала "Здравей,как си,беше ли в университета днес?Защото не те видях никъде?" тоест явно ме търси!!
Различни сме да и ако се получи още по-добре,нужно ли е да имаме едни и същи хобита,да харесваме едни и същи неща,не е ли достатъчно,че харесваме един друг.Тя харесва мен или нещо в мен,така че не съм толкова лош и противен и тъп.Просто искам да я спечеля,но не знам как.
мисля че достатъчно хора ти казаха да си гледаш кефа и интересите.
не е здравословна връзка ако ще трябва да се моделираш заради нея; намери си някоя с която да си пасвате.
по същия начин и тя не е длъжна да си променя нагласите специално за да ти се хареса. дори да й се иска, ако отвътре винаги й се обръщат червата само при споменаването на дискотеки, наркотици и подобни, дори самата тя да иска много трудно ще си промени нагласите.
и не, не е достатъчно само да се харесвате. тва е все едно парти-енимъл да се хване със заклет библиотекар.. еми няма как да стане. на теория, по филмите, по приказките и т.н. всичко е възможно, ама в реалността не е.
ако искаш да я спечелиш може би тряя се промениш, но това е глупаво и нездравословно.
вече съм почти убедена че темата е фейк бтв, ама нищо, аз обичам да си философствам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride