- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- двойно удоволствие
Здравейте аз съм момиче на 19години съм. Имам един конкретен въпрос и към двата пола. Момичета свършвали ли сте някога и ако да какво ви възбужда най-много за да стигнете чак до там? И към момчетата,които са карали приятелките си да стигнат до оргазъм забелязвали ли сте нещо конкретно което правите за да стигне до там. С приятеля ми често правим секс,пробвали сме всичко и просто не става .. някакъв съвет от вас?
Благодаря предварително!
Като мастурбираш, как стигаш до оргазъм?
Покажи му да направи същите неща, като за начало
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
като за начало се отпусни и не мисли, че трябва да стигнеш до оргазъм на всяка цена
ако нямаш много опит със секса, маструбирай и опознай тялото си, как то реагира, кое ти харесва и кое не ти харесва
говорете и обсъждайте това заедно с приятеля ти, ти също разбери какво той харесва и какво не
може приятелят ти да прави нещо което да скапва момента, удължете предварителната игра и пристъпете към проникване когато вече сте достатъчно възбудени
Няма нищо срамно в това и сама да се галиш докато той е в теб. Така много ще засилиш усещането. И се наслаждавай на секса, а не мисли само за оргазма.
Не говоря за клиторния оргазъм това е лесна работа и към него пристъпваме бързо.Отпусната съм винаги никога не ми е било нито на мен нито на него фикс идея,просто любопитство![]()