.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Родителска забрана по расови причини

Здравейте, на 17 години съм, момиче. Ето я и моята история. Преди около година се запознах с едно момче от даскало. Той беше в по-горен клас, казва се Асен и ми се стори много симпатичен. Всъшност той първи ме забеляза и се запознахме по негова инициятива след което следваха излизания и писане по цели нощи по скайп и фейсбук. Оказа се обаче че е по-голям отколкото го мислех понеже е оставал да повтаря една година. Но, това не беше проблем в случая понеже ние си говорихме просто като приятели. Не след дълго обаче се появиха и по-сериозни чувства. Беше ми толкова хубаво с него, прегръщахме се, целувахме се, всички неща които нормалните двойки правят заедно. Обаче щастието ни не трая дълго, разбрах че той е циганин. Вярно че беше малко по-мургав но не приличаше на такъв а и се държеше много възпитано около мен. Запознах го даже с родителите ми, обаче те веднага се досетиха и ми казаха "Стой далеч от такива" аз не ги послушах понеже бях напълно влюбена в него, а и все още съм де. От там се почна с едни сръдни и скандали, както с него така и с родителите ми. Постоянно бях наказана и ме лишиха от компютър и телефон, намалиха ми джобните, за сметка на това Асен ми даваше пари когато имах нужда. Оказа се обаче че и те са били прави, Асен се навлече в някакви работи с неподходящи хора и започна да краде. Веднъж даже го бяха арестували ама го пуснаха. Стана и доста агресивен към мен. Сега вече като съм на даскало ми върнаха телефона наще, поне когато си мислят че съм на училище е с мен. А Асен само се дразни и ми вдига скандали защо не съм му вдигала, сигурно съм му била изневерявала. Имала съм си била друг и такива неща.
    Вече не знам какво да правя хем искам да съм с него, хем знам че само лоши неща ще ми навлече. А той ми е първият и колкото и да се караме, все към него ме влече
    Вие какво бихте направили, наще даже ми казаха, че ако не го оставя ще ме изгонят от нас и ще ме пратят да живея у Асен, и всичко това понеже е циганин.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    За малко да ти се получи...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

бягай от него
    аз ходя с турчин и какво от това щом знае как да се държи с мен ... ?
    а явно твоят човек не знае и няма такова възпитание

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цигани,турци...дедите ви до десето поколение назад сигурно се превъртат в гроба. И темата да е трол,и коментара над мен да е трол,мърши сте си,да си знаете!
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Не знам какво ви става, често. Егати любовта към тия цигани, турци. Вашите правилно постъпват с теб. Гледай да се отървеш по-бързо от него, а това, че ти е първия, няма никакво значение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Зарежи го.

Вашите го правят това за твое добро, послушай ги и го остави.

Banned Голям фен
    В никакъв случаи не ходете с цигани миришат като порове в никакъв случай за твое добро е повярвай ми.......А със турчин да не говорим докато бях на 18 носех турско име какво беше а да Емир когато навърших 18 години първата ми работа беше сменяй си името смених го на Мариан............

Смятам ,че е редно да ти пишат хора ,които познават съответния етнос или имат много силна интуиция. В случая аз съм и двете.

Да си призная аз съмият съм откривал циганки ,да кажем ттри или четири ,които наистина са със забележителни качества,дори превъзхождащи нашите момичета.Обаче не успях да открия нито един циганин ,който наистина да е чист ,безупречен, интелигентен въобше и т.н.

В смисъл познвам ги .защото съм и подаравял няколко броя компютри.Те са на стадиен принцип.Това ,че той е ревнив е тяхна си национална черта. Нои самия факт ,че си била привлчечена от такъв ,човек говори ,че и трябвало да ти покаже някоя твоя черта.Моя съвет е да си преразгледаш емоциите и потребностите. Направи си развносметка >Дали това е любов или е някаква форма на привързаност.

Какво е за теб истинското приятелство. Какво е за теб истинското приятлство подкрепено с доза истинса обич и подкрепа. Пречисти се , помоли се или медитирай .Освободи сърцето си и виж ясно какво е отношението ти към тази сутация.

Пожелавам ти успех и една голяма

Banned Голям фен
    За мене циганите са много нижи хора който заслужават да ги биеш аз нямам никаква милост към такива цигани

мене не ме интересува колко е чист възпитан ала бала ако челуна циганка отивам да ми почистят устата с препарати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си